TT33 - souhlas měl jsem možnost Blaser R93 několikrát vyzkoušet a to i v praxi (nejen v obchodě) a nikdy necvakl... M03 Rovněž necvaká a chod je plynulý - podle síly v palci

ale abych byl upřímný, mě to nepřijde, že je na to potřeba nějaká extra síla - na druhou stranu, natahuje se to (viz. příspěvek JK) a tím pádem je odpor větší než u běžné pojistky. Jinak s tím zajižtěním má TT33 taky pravdu jen to vyznělo, jako že je to nějaká pecka, tak to taky ne, já osobně odjistím zamáčknutím palcem - zcela intuitivně, čím? se vyplní celý prostor v okolí pojistky a žádná "rána" se nedostaví, prostě to do palce jen mírně zatlačí...
to: hirc - krom výše uvedeného tichý chod pojistky bylo jedno z kritérií, které jsem vyžadoval na 100%
to: duch - to mě nenapadlo, vyzkouším, dám vědět, ale díky tomu většímu odporu (zase podotýkám oproti běžným pojistkám) to Možná nebude úplně nejpohodlnější - vycházeje z toho, že máš na mysli okamžik, kdy drží? zbraň za rukoje? a ukazovák je v blízkosti spou?tě...
sakra chlapi to jsou detaily

ale milerád vše potestuju a dám vědět
to: TT33 - OT předevčírem jsem mluvil s jedním Němcem (sháním flintičku pro tátu) volal jsem mu na R93 30.06, ani? bych se ho vyptával, tak mi říkal, že byl max. spokojený, ale s R93 už nic nechce mít, že se v Německu stalo několik dalších "obličejových" úrazů a všechny Blaser zametl pod stůl stejně jako toho Nora, co tu někde je.....