diskuze ke srazu...otazky a odpovedi....
Sraz se opět vyvedl, počínaje počasím a konče partou skvělých lidí.
Flinty mi již trefují tak jak jsem si to představoval a další setkání je již domluveno na září,
co více si přát.
takže ještě jednou dík všem organizátorům.
Tentokrát jsem to nějak nezvládl s hadříky na čištění (bylo jich málo), takže kdo budete mít zájem dejte vědět, abych věděl kolik toho dovézt, případně by se něco dalo i poslat už teď.
Flinty mi již trefují tak jak jsem si to představoval a další setkání je již domluveno na září,
co více si přát.
takže ještě jednou dík všem organizátorům.
Tentokrát jsem to nějak nezvládl s hadříky na čištění (bylo jich málo), takže kdo budete mít zájem dejte vědět, abych věděl kolik toho dovézt, případně by se něco dalo i poslat už teď.
- Milan.K
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám se se svou trochou do dozvuků našeho jarního setkání va Světnově.Děkuji všem,kdo se přijeli pobavit až se zbraní ,či fo»ákem v ruce a nebo jen podívat a přidat nějakou tu radu.Poděkování patří Ferymu,za jeho pozornost pro naplnění našich bří?ek a Fery nebylo to tak neorganizované,jak psal Andy(ono ho naštvalo,že musel dojed koupit koření a olej)
Děkuji všem.protože každý něco dělal,aby jsme si u?ili víkend.Až to začalo kávou(?árka ji vařila výbornou)a nebo masem či sladkým soustem.
Milanovo překvapení se povedlo jen na půl,protože diplomy nám bohužel odjely s autem.Jednoznačně ale palbu na milanovy vla?áky vyhrál milan.Sice je nerozbíjel a jen do nich dělal dírky,ale záseh to byl.
Rád bych poděkoval i Shivovi se svým doprovodem,který se stavil jen na pokec,ale tu modrou krasavici co nám ukázal,tak ta nás nadchla.A samozřejmě přidal i spoustu u?itečných rad.Jen ten jemný napínáček nějak Vhoola rozhodil.
Rozhodně se už těším na podzimní sraz 20.- 21.9. opět ve Světnově.
To patrol jen pro tebe,jelení říje je zcela nádherná událost,ale ten jeden víkend pro?itý se všemi přáteli na střelnici klidně strávím.Říje trvá skoro 2 měsíce a toto jsou jen dva dny!!!!!!!!!A nemůžeme si to naplánovat jak se nám (tobě) hodí,ale jak je také volná střelnice.takže je to tvůj boj.
A co na závěr? Dovolte mi poděkovat Edelweissovi,že nás poctil svou návštěvou a byl středem pozornosti při vyprávění vtipů i zážitků.A kdo jste tam byl,tak víte i jak to umí se zbraněmi krátkými i dlouhými.
Bylo mi s vámi všemi moc fajn a už se těším na září.
A tady ještě nějaké mé úlovky z fo»áku.
http://www.ukazto.com/?id=4510360&klic= ... &overall=1
Děkuji všem.protože každý něco dělal,aby jsme si u?ili víkend.Až to začalo kávou(?árka ji vařila výbornou)a nebo masem či sladkým soustem.
Milanovo překvapení se povedlo jen na půl,protože diplomy nám bohužel odjely s autem.Jednoznačně ale palbu na milanovy vla?áky vyhrál milan.Sice je nerozbíjel a jen do nich dělal dírky,ale záseh to byl.
Rád bych poděkoval i Shivovi se svým doprovodem,který se stavil jen na pokec,ale tu modrou krasavici co nám ukázal,tak ta nás nadchla.A samozřejmě přidal i spoustu u?itečných rad.Jen ten jemný napínáček nějak Vhoola rozhodil.
Rozhodně se už těším na podzimní sraz 20.- 21.9. opět ve Světnově.
To patrol jen pro tebe,jelení říje je zcela nádherná událost,ale ten jeden víkend pro?itý se všemi přáteli na střelnici klidně strávím.Říje trvá skoro 2 měsíce a toto jsou jen dva dny!!!!!!!!!A nemůžeme si to naplánovat jak se nám (tobě) hodí,ale jak je také volná střelnice.takže je to tvůj boj.
A co na závěr? Dovolte mi poděkovat Edelweissovi,že nás poctil svou návštěvou a byl středem pozornosti při vyprávění vtipů i zážitků.A kdo jste tam byl,tak víte i jak to umí se zbraněmi krátkými i dlouhými.
Bylo mi s vámi všemi moc fajn a už se těším na září.
A tady ještě nějaké mé úlovky z fo»áku.
http://www.ukazto.com/?id=4510360&klic= ... &overall=1
BAIKAL 27 EM-IC 12-12/70
243WINCHESTER
223REMINGTON - SACO 8x56
Když víme jak,nemineme cíl.
243WINCHESTER
223REMINGTON - SACO 8x56
Nejdříve Vás chci všechny pozdravit a zároveň se přidat,že letošní Jarní sraz se opravdu vydařil.. Bylo to opravdu fajn,že jsme se sešli tak v hojném počtu a že i počasí se vylep?ilo..Atmosféra byla skvělá a organizace se obe?la i bez jakého koli problému..Také se přidávám s poděkováním Ferrymu,prasátko bylo opravdu výborné..
Jinak už se teď moc těším na podzimní sraz a na vás. 

Také Vás všechny zdravím. Jsem ráda, že jsem měla možnost Vás osobně poznat. Jste správna banda a bylo mi s vámi fajn. Po pravdě, z těch petard mi hučelo v hlavě ještě ve středu
ale bylo to pro mě něco nového a krásně ztrávený víkend se musí ocenit. Mějte se moc fajn a až vám toto přátelství vydrží dlouhá léta.

- Milan.K
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To Patrol,věř mi,že jsem tě nechtěl naštvat tím,že jsem přesně nenapsal od kdy-do kdy trvá jelení říje.Není v naší pravomoci říct,kdy chceme jít na střelnici a oni nám vyjdou vstříc.Je tam spousta i různých jiných činností,takže bohužel.A není mi jasné,proč se ohání? jiným termínem,když jsou tu i jiní,co se na říji tě?í a stejně na střelnici dorazí,tak si mylím,že je to v člověku samém a né v datumu.
BAIKAL 27 EM-IC 12-12/70
243WINCHESTER
223REMINGTON - SACO 8x56
243WINCHESTER
223REMINGTON - SACO 8x56
- Milan.K
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak než se jako první pokusím uhádnout,tak musím Edíku přiznat,že jsi šikovný borec.A kdo to pálí?No to je přeci sám nejlepší náš kamarád a poradce a odborník přes zbraně SHIVA.No a nepálí z ničeho jiného,než z tvého "vrhače knedlů".
BAIKAL 27 EM-IC 12-12/70
243WINCHESTER
223REMINGTON - SACO 8x56
243WINCHESTER
223REMINGTON - SACO 8x56
- OndraH
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zdrar všem,
minulý týden jsem mluvil se správcem střelnice. Podzimní termín 20-21 je bohužel stornovaný. Psal jsem Figimu bohužel zetím bez odpovědi,
minulý týden jsem mluvil se správcem střelnice. Podzimní termín 20-21 je bohužel stornovaný. Psal jsem Figimu bohužel zetím bez odpovědi,
Browning Maxus high grade 12*76
Tikka T3X CTR 308, Swarovski Z6i 2,5-15x56
Brno combo12/308W x Swarovski Habitch 3-12*50
CZ 455 22lr/17hmr x čínská kopie leupoldu
Tikka T3X CTR 308, Swarovski Z6i 2,5-15x56
Brno combo12/308W x Swarovski Habitch 3-12*50
CZ 455 22lr/17hmr x čínská kopie leupoldu
- Milan.K
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
podzimní sraz 2008
Vážení přátelé
po přečtení předchozích příspěvků jsem se okamžitě telefonicky spojil s panem Mestkem (správce střelnice) a moc se nám omlouvá za zrušení tohoto data 19.9.- 21.92008. Neplánovaně mu do toho vlezla dovolená.
Náhradní termín je zamluven na 3.10.- 5.10.2008. nebo
10.10.-12.10.2008.
máme si vybrat.Proto vás žádám o va?e typy,který termín by byl pro více lidí přijatelnější.Měl bych mu to oznámit do této neděle,tak si prosím vás pospě?te.Děkuji.
Admíny pak poprosím o přepsání předešlého data srazu.
po přečtení předchozích příspěvků jsem se okamžitě telefonicky spojil s panem Mestkem (správce střelnice) a moc se nám omlouvá za zrušení tohoto data 19.9.- 21.92008. Neplánovaně mu do toho vlezla dovolená.
Náhradní termín je zamluven na 3.10.- 5.10.2008. nebo
10.10.-12.10.2008.
máme si vybrat.Proto vás žádám o va?e typy,který termín by byl pro více lidí přijatelnější.Měl bych mu to oznámit do této neděle,tak si prosím vás pospě?te.Děkuji.
Admíny pak poprosím o přepsání předešlého data srazu.
BAIKAL 27 EM-IC 12-12/70
243WINCHESTER
223REMINGTON - SACO 8x56
243WINCHESTER
223REMINGTON - SACO 8x56