V Lysé jsem byl naposled v roce 2005 a už mě tam nikdo nedostane.ještě že nejsem zrovna žádný mrňous,jinak by mě u?lapali a vlastně jsem si nic nemohl v klidu prohlédnout.Je to pomalu horší než na tr?nicích v Polsku před nějakými deseti lety.
Jo náhoda prima...škoda,že se neznáme osobně, rád bych si tam s tebou poklábosil. Tu fotku mi nedělej když visí na netu tak nám to na kouknutí stačí.
Ale já jsem si v?iml,že máš v bydli?ti Královéhradecko...tam bydlí moje neteř a mají tam někde v Hradci s man?elem kavárnu s uměleckou ?kolou myslím,že se to jmenuje Ateliery-D nebo tak nějak.
Lysa byvala moc dobra vystava. Bohuzel je tam moc lidi na malem prostoru a vse co se tam drive hledalo a kupovalo se da dnes sehnat a koupit v loveckych potrebach v miste bydliste nebo na internetu. Organizatori a prodejci by se meli zamyslet a pouvazovat - kde je u stanku slusne sezeni a kde jsou vystavni slevy apod. Take prodejcu po lonsku ubylo. Firma beretta a sauer brno(kettner) se jiz neucastni. Remington sve lovecke zbrane na verejnych akcich moc neprezentuje. Je otazkou, zda se vubec prodejcum zbrani po zaplaceni najmu vyplati vystavovat. (Upozornuji, ze nemam poneti kolik je cena za stanek). Prodejci odevu a doplnku ze zahranici pol+slov.me zase prekvapili vetsinou prijatelnou cenou a sortimentem vyrobku. Kazdy to asi vidime jinak. V kazdem pripade je na organizatorech a prodejcich jak to v pristich letech bude v Lyse vypadat. Rada- jezdete na vystavu az kolem 10-11 hod. do 16,00 je tam pohoda a castecne vylidneno.
Lysa byvala moc dobra vystava. Bohuzel je tam moc lidi na malem prostoru a vse co se tam drive hledalo a kupovalo se da dnes sehnat a koupit v loveckych potrebach v miste bydliste nebo na internetu. Organizatori a prodejci by se meli zamyslet a pouvazovat - kde je u stanku slusne sezeni a kde jsou vystavni slevy apod. Take prodejcu po lonsku ubylo. Firma beretta a sauer brno(kettner) se jiz neucastni. Remington sve lovecke zbrane na verejnych akcich moc neprezentuje. Je otazkou, zda se vubec prodejcum zbrani po zaplaceni najmu vyplati vystavovat. (Upozornuji, ze nemam poneti kolik je cena za stanek). Prodejci odevu a doplnku ze zahranici pol+slov.me zase prekvapili vetsinou prijatelnou cenou a sortimentem vyrobku. Kazdy to asi vidime jinak. V kazdem pripade je na organizatorech a prodejcich jak to v pristich letech bude v Lyse vypadat. Rada- jezdete na vystavu az kolem 10-11 hod. do 16,00 je tam pohoda a castecne vylidneno.
Blí?í se nám další ročník této výstavy, protože je to 15. ročník, mněla by být údajně výstava bohat?í(prý každá pátá). Při shlédnutí seznamu vystavovatelů mi to ale nepřipadá. Chybí mi zástupci velkých zahraničních firem. Kromně pár vystavovatelů z Polska a Slovenska se prodejci, či firmy z jiných zemí neúčatní.
Jediným zpestřením tak bude asi 3. mezinárodní výstava trofejí. No uvidíme až nav?tívíme .
Jak se na to díváte vy? Máte někdo stejnou informaci jako já? Nebo snad víte o nějaké zajímavosti, která by mněla být k vidění??
Tak letošní výstava je již v plném proudu, proto bych se rád zeptal Vás, co jste již výstavi?tě v Lysé nad Labem navštívili, jaké máte dojmy??? Potvrdilo se to, co jsem psal, že by mněla být výstava větší(více vystavovatelů)? Jak letos výstavu hodnotíte? Chystáme se tento týden také vyrazit, tak až vím, co nás čeká a nemine Nebo máte nějaké tipy, u kterého vystavovatele se pozastavit, kde je nějaká zajímavost???
byl jsem včera a celkově jsem spokojenej lidí méně než loni v pátek ale nemyslím si že by vystavovatelů bylo více než loni spíše jen někteří jako arms.cz roz?ířili stánky a sortiment ale co jsem potřeboval to jsem sehnal a nakoupil a co chtěl osahat a zkouknout taky zvládl.Řekl bych že žádné zásadní změny proti loňsku jsem nepozoroval
Ta samostatná přehlídka trofejí je príma, člověk se aspoň nemusí postrkovat ve stejné frontě s vodníkama.
Taky jsem si v?iml,že prodavač od Brymový je letos nějak hubenější (asi uhodily hubený léta) Pajl učí toho kdo má zájem brousit kudly...a dobrý...jednoduchý a učinný. Rusové přivezli trofeje ze sibiře...to jsem teda čuměl a taky se letos daly koupit hezčí čepice bejsbolky než vloni.
Ale jinak všechno při starým
Byl jsem včera a taky bych řekl, že se nic nezměnilo. Spousty lidí, moc pěkné byly obě výstavy trofejí - mezinárodní i národní. Trofeje z Litvy a Bulharska jsou neuvěřitelné. možnost porovnat trofeje z celé republiky nás taky potěšila. Zklamán jsem byl z nabídky střeliva, co jsem sháněl, jsem nesehnal (Fr. Fořt se nebude smát )prodavač z Detexu dělal že hledá, ačkoliv věděl dobře, že už nemá, ale aspoň byl ochotný a dal nám kontakt i předpokládanou cenu. Ochotná byla i paní ve stánku s výšivkami na trička, takže jsme si odvezli 3 trička se srnčí výšivkou a názvem našeho MS. příští rok pojedem zase.
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Tak dnes jsem také navštívil letošní výstavu. Lidí poměrně přijatelně oproti předchozím létům. Pěkně uspořádaná mezinárodní přehlídka trofejí-z některých nám šli až oči kolem Jinak výstava ničím nezklamala, ale ani ničím nenadchla(kromně zmiňované přehlídky trofejí). Člověk už pomalu ví, kam má jít-stejné stánky, víceméně stejný sortiment atd.
Sehnali jsme ale vše, pro co jsme jeli, i když výběr byl dost komplikovaný. Jediné, co jsme nesehnali, byly samozřejmně Normy Vulkan v 308 Win. -no všeobecně nikde vulkany nemněli v žádné z ráží.
Venku jsme okusili trošku exotiky a ochutnali p?trosí gulá?ek a p?trosí klobásku
Udělali jsme si alespoň pěkný výlet! takže zase příští rok v Lysé!
Vojto a co p?trosáčata?? My tam jedem zejrtra tak uvidíme.. Jedu tam po prvé, takže nevím, co od toho čekat... Chci si vyzkoušet nějaké ubraně..Kamarád už mě informoval, že obě tam jsou tak se tě?ím..
Byl jsem tam včera poprvé s chlapama ze združení.Docela se mi tam líbilo.Lidí přiměřeně.Akorát jsem tam marně hledal Berettu z Brna,chtěl jsem si zkusit střelecké brýle.
Výstava trofejí našich i z cizích zemí byla velmi zajímavá.Celkově jsem byl spokojený,ale nejsem si jistý,jestli má smysl jet i příští rok......
Ale pokud by tam člověk jel vyloženě pro nějakou flintu nebo něco bra??ího,tak věřím,že by se tam dala ukecat slušná sleva.............
Já jsem byl ve čtvrtek, dopoledne nebylo k hnutí ale po poledni to trochu opadlo. Největší část podle mého zastupovali prodejci oblečení od všech možných výrobců a značek. Co se týče zbraní a střeliva tak bych řekl že nic moc výběr skoro v každém kameném obchodě je větší nabídka, snad jen ARMS-CZ kde měly vystaveny nádherné kulovnice Sauer a Merkel. Dost mě překvapila cena vstupného takže celkové dojmy nic moc.