PS: To je ale náhodička co!?
Příspěvek od kocourvbotach »

náhoda prima...škoda,že se neznáme osobně, rád bych si tam s tebou poklábosil. Tu fotku mi nedělej když visí na netu tak nám to na kouknutí stačí.
 náhoda prima...škoda,že se neznáme osobně, rád bych si tam s tebou poklábosil. Tu fotku mi nedělej když visí na netu tak nám to na kouknutí stačí. .
 .  Nebo máte nějaké tipy, u kterého vystavovatele se pozastavit, kde je nějaká zajímavost???
  Nebo máte nějaké tipy, u kterého vystavovatele se pozastavit, kde je nějaká zajímavost??? Pajl učí toho kdo má zájem brousit kudly...a dobrý...jednoduchý a učinný. Rusové přivezli trofeje ze sibiře...to jsem teda čuměl
 Pajl učí toho kdo má zájem brousit kudly...a dobrý...jednoduchý a učinný. Rusové přivezli trofeje ze sibiře...to jsem teda čuměl   a taky se letos daly koupit hezčí čepice bejsbolky než vloni.
 a taky se letos daly koupit hezčí čepice bejsbolky než vloni.
 )prodavač z Detexu dělal že hledá, ačkoliv věděl dobře, že už nemá, ale aspoň byl ochotný a dal nám kontakt i předpokládanou cenu. Ochotná byla i paní ve stánku s výšivkami na trička, takže jsme si odvezli 3 trička se srnčí výšivkou a názvem našeho MS. příští rok pojedem zase.
 )prodavač z Detexu dělal že hledá, ačkoliv věděl dobře, že už nemá, ale aspoň byl ochotný a dal nám kontakt i předpokládanou cenu. Ochotná byla i paní ve stánku s výšivkami na trička, takže jsme si odvezli 3 trička se srnčí výšivkou a názvem našeho MS. příští rok pojedem zase. Jinak výstava ničím nezklamala, ale ani ničím nenadchla(kromně zmiňované přehlídky trofejí). Člověk už pomalu ví, kam má jít-stejné stánky, víceméně stejný sortiment atd.
  Jinak výstava ničím nezklamala, ale ani ničím nenadchla(kromně zmiňované přehlídky trofejí). Člověk už pomalu ví, kam má jít-stejné stánky, víceméně stejný sortiment atd.