To patrol to se na mě nezlob,ale s tím číslem 99,9%,že jsou myslivci,co se chovají jak nemají si přehnal.chceš nám tady říci,že ty jsi bůh s číslem 0,1%,který drží myslivce nad vodou?Ne není to tak a já znám spoutu i jiných myslivců,kteým nad hlavou nesl pochop mladého zajíčka a nikdo mu neuBlížil.
Někteří lidé jsou takový,ale hned se nemusí říkat,to je myslivec.Hází? všechny jen na jednu hromadu s odpadem a to není dobré.
Tento čin je trestuhodný,ale když nechytíme nikoho u toho,tak můžeme pouze spekulovat.
Pytlák ubil v hnízdě mláďata vzácného dravce
Vážení tak mě osobně dost vadí když "ochranáři" a podobný chorý mozky začnou upřednostňovat jeden druh před ostatníma. To se chráněj velký ?elmy, dravci, kdejakej kormorán a jiná verbe? pusto?ící naši přírodu. Ale o nějaké péči o koroptve, bažanty a ostatní drobnou zvěř se starají akorát ty" prokletý myslivci co zabijou co vyleze". až potkám nějakýho ochranáře jak nese při metrové sněhové pokrývce seno nebo něco do krmelce tak zajásám, ale to bude ještě asi nějakou dobu trvat. Ono od stolu se to vždycky lépe chrání ?e? Nebo zvěř která deně padne za obě? silniční dopravě. Co dělají ochranáři ? Nic ! Řidiči dejte si pozor a předvídejte, oni myslivci nechali zvěř přemnožit. Ochranáři přece za nic nemůžou....
CZ 584.4 12/.308W
Sauer & Son 12/12/9,3x74R
Sauer & Son 12/12/9,3x74R
-
- Pravidelný diskutér
Tak u nás se podobná věc stala mladým labutím,prostě jednoho dne zmizely z hnízda.A to dva roky po sobě.když náš člen myslivecké stráže zjiž?oval co se stalo,tak se neoficiálně dozvěděl,že jsou přemnožené a odstraňují je sami ochranáři.Tohle se mi zdá trošku nereálné a viděl bych to na majitele rybníka,který tam chová násadu pstruhů a dalších ryb a vadí mu i divoké kachny.Klidně nachází bílé pytle od krmení do vody,aby se tak kachny bály sedat na vodu 

ZKM451 22lr,ZKK601 243W,ZKK600 7x57,ZH324 7x57*16,ZH309 8x57JRS*12/76,ZG47 8x57JS,ZG47 8x64S,CZ550Medium 300WM,IZH 18 12/76,IZH 27 12/76*12/76,IZH 58 16/70*16/70