Myslivec zastřelil medvěda, hrozí mu dva roky vězení

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
Odpovědět
Fery
Zkušený diskutér

Příspěvek od Fery »

Super. :wink: Mě na naháňku na Slovač nikdo nedostane :wink: :lol: :lol: :lol: Asi se měl chudák nechat sežrat.
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
Hubert
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Hubert »

Kdoví jak to bylo,novináři vše přetočí,zrovna jak se jim to hodí. :twisted:
"Je lepší padnout s rachotem,než vyhrát bez povyku,ke slunci žene nás už jenom síla zvyku."-Visací Zámek
nimrod nimrod
Zkušený diskutér

Příspěvek od nimrod nimrod »

Vidím, že ochranáři jsou všude stejní - zabednění idioti. Nechápu, proč nechtějí povolit regulovaný odstřel, přineslo by to finance státu, který by je mohl reinvestovat do výzkumu medvědů, sledování, ochrany apod, tp platí i o rysech. Jsem si jistý, že ročně na Slovensku padne nějaká ta stovka velkých ?elem, co si budeme povídat.... tak proč to nezlegalizovat a nesledovat?

Trest podle mě tomu myslivci nehrozí, jedná se o typický případ "Použití střelné zbraně v krajní nouzi", neproká?í mu úmyslné zabití, byl k tomu jednoznačně donucen.
...Pokud to bylo ovšem tak, jak pí?í novináři :wink:

Nimrod
ZG47- 458 Win.
M.Sch. M1910- 9,5x57
ČZ 584- 7x57R/12-70
František Fořt
Věčnej rejpal ;-)

na medvěda ZH - stačí i na rameni

Příspěvek od František Fořt »

Mně by se to stát nemohlo, mně by prostě medvěd nenapadl. Za ta léta myslivosti (hlavně za komančů) i medvědi moc dobře vědí, co znamená ZH 7x57R!!! A protože se bez něho nehnu, sem v klidu i v medvědích oblastech.
V našem revíru je medvědů občas taky docela dost, hlavně černých S 500, popř. S 320 Cdi a ke všemu kolem nich běhají nevychovaní psi. vždycky jsem nasraný, když takového medvěda potkám a zejména, když je vyvalený u lesní cesty pěkně na mechu nebo na trávě v lese a bordel kolem něho.
Ale zkušenosti ukázaly (ne moje), že i ZH je zbytečné a bohatě stačí kle?tičky z nářaďového nože ..... Čtyřikrát se zmáčkou, udělá to sssssssssss a medvěd se tam už nikdy neukáže. FF
Odpovědět