Lovy beze zbraní - lapáky, sklopce, umělé nory a podobně
Lovy beze zbraní - lapáky, sklopce, umělé nory a podobně
Ahoj, přišlo mi docela zajímavé založit tohle téma, pro podělení se o vzájemné zkušenosti. používáte někdo sklopce?
Jako příspěvek tenhle odkaz se spoustou zajímavých dat:
http://www.mspatek.cz/pasti.pdf
Jako příspěvek tenhle odkaz se spoustou zajímavých dat:
http://www.mspatek.cz/pasti.pdf
Naposledy upravil(a) xHonza dne úte 13.12.2011, 9:48, celkem upraveno 1 x.
Nejlepší ráže je dobrá střela a nejlepší střela je ta dobře umístěná!
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...
Lapák
Zhotovil jsem si lapák na odchyt krkavcovitých ptáků.Zatím jsem chytil jenom pár sojek.Doufám že se mi podaří chytit třeba i straku
.Kdo by měl zájem pošlu mu foto jak lapák vypadá a rád poradím jak ho vyrobit:) 

na sojky pozor!
vloni sme ve sdružení koupili tu stavebnici betonové nory. Je na to dotace a ta pokryla veškeré náklady (nákup a doprava) a v jedné noře se za 4měsíce (říjen - leden) ulovily 3lišky. což je úspěch, na to, že je ta nora tam krátko. Uvidíme letos. každopádně se to vyplatí

Sauer 404 Synchro XT .308w
CZ 550 lux .308w + Zeiss V6 2,5-15x56 ASV
CZ 557 lux .308w + Swarovski 2,5-10x56
ZKM model 2 .22LR
CZ 550 lux .308w + Zeiss V6 2,5-15x56 ASV
CZ 557 lux .308w + Swarovski 2,5-10x56
ZKM model 2 .22LR
to Pecan:
my ve sdruení taky uvažujeme o umělé noře. mohl bys mě prosímtě říct, jak jste ty dotace sháněli, co je k tomu všechno potřeba vyřídit a od koho jste tu umělou noru kupovali? nejvíc ze všeho by mě pomohlo, kdybys měl nějakej rozpočet či něco podobnýho,ale to už su moc náročnej, že?
jinak dík za jakoukoli radu:-)
my ve sdruení taky uvažujeme o umělé noře. mohl bys mě prosímtě říct, jak jste ty dotace sháněli, co je k tomu všechno potřeba vyřídit a od koho jste tu umělou noru kupovali? nejvíc ze všeho by mě pomohlo, kdybys měl nějakej rozpočet či něco podobnýho,ale to už su moc náročnej, že?

-
- Nový návštěvník
Re: Lovy beze zbraní - lapáky, sklopce, umělé nory a podobně
No , já jsem si koupil skolopec před dvěmi měsíci a mám 1x kunu skalní , 1x tchoře tmavého a 2x kočku