jelení říje
-
- Zkušený diskutér
27.09.2008, 18:50
cas rychle utika a ja jsem se vratil z letosni jeleni rije na libave - slovy nejde popsat, jak silne jsou moje zazitky, zazitky, ktrere si budu stale a stale promitat v me mysli, zazitky, na ktere nikdy nezapomenu.
diana s hubertem stali na me strane (po proprsenych predchazejicich 2 tydnech a silnem vetru) se s mym prijezdem pocasi zcela zmenilo - jasno a ranni mraziky, cili nebylo mozne lepsi pocasi pro jeleni riji.
2. den v podvecer se mi podarilo ulovit tohoto jelena... vse bylo umocneno troubenim ostatnich jelenu behem posledniho holdu halali a ulovenim jelena, ktere bylo na miste uloveni troubeno na lesnici. svate diane a hubertovi dekuji za jejich naklonnost! (a me manzelce za jeji pochopeni a podporu
)

diana s hubertem stali na me strane (po proprsenych predchazejicich 2 tydnech a silnem vetru) se s mym prijezdem pocasi zcela zmenilo - jasno a ranni mraziky, cili nebylo mozne lepsi pocasi pro jeleni riji.
2. den v podvecer se mi podarilo ulovit tohoto jelena... vse bylo umocneno troubenim ostatnich jelenu behem posledniho holdu halali a ulovenim jelena, ktere bylo na miste uloveni troubeno na lesnici. svate diane a hubertovi dekuji za jejich naklonnost! (a me manzelce za jeji pochopeni a podporu

Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
-
- Zkušený diskutér
tak jsem se dočkal Aldo - už jsem byl netrpělivý jak ti to dopadlo
Upřímné Lovu Zdar! Dobrý jelen a nádherný zá?itek - já byl úplně mimo jen z těch fotek co jsem tam udělal....

Mauser M03 9,3x62 Zeiss Diavari VM 3-12x56 osnova 40
CZ 537 .243 Win Swarovski Nova 3-12x56
ZKM 452-2E .22LR Zeiss Diatal 6x42
Iž-58 M 16/70
CZ 537 .243 Win Swarovski Nova 3-12x56
ZKM 452-2E .22LR Zeiss Diatal 6x42
Iž-58 M 16/70
-
- Zkušený diskutér
lovu dik vsem! byl to prekrasny zazitek - dneska, prvni den v praci, bylo tezke se nepohybovat po planinach libave a neprozivat vsechny ty zazitky, ktere jsem behem par dni prozil
jinak po mem tehdejsim prijezdu na libavou jsme se s VJM sesli na lovecke chate a prohlizeli trofej jeho jelena... a rikali si, jaky ma asi pomer s dianou, kdyz dva roky po sobe mu dopreje ulovit takoveto jeleny (na libave je temer nemozne potkat silne jeleny, kteri by meli misto koruny vidli). abych nakonec ani ne za 24 hodin mel i ja stejne stesti, kdy jsem nedaleko od mista jeho lovu ulovil velmi podobneho jelena i ja

jinak po mem tehdejsim prijezdu na libavou jsme se s VJM sesli na lovecke chate a prohlizeli trofej jeho jelena... a rikali si, jaky ma asi pomer s dianou, kdyz dva roky po sobe mu dopreje ulovit takoveto jeleny (na libave je temer nemozne potkat silne jeleny, kteri by meli misto koruny vidli). abych nakonec ani ne za 24 hodin mel i ja stejne stesti, kdy jsem nedaleko od mista jeho lovu ulovil velmi podobneho jelena i ja

-
- Zkušený diskutér
grandle a hubertka
tady pridavam jeste jednu vzpominku na letosni riji - grandle a hubertku.