Stavba krmelce
Vypadá to zajímavě
Jak je to myšleno? Jako kombinovaný krmelec na seno i jádro? Ten prostředek bude zásobník? Otvírací ? Rozveď tady trošku svou myšlenku, s laskavým svolením autora bych některé Tvé nápady také Použil

ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Nikon D-3100
ten prostředek se me jevi, jako ze pujde obit deskama a bude to takovej senik. A ty "sprdlicky" na seno (machal píše:Prostředek se mi zdá, že bude na plevy pro bažanta, ?prdličky na seno se mi zdají dost nahusto - nedokážu odhadnout. Je lepší je dělat řid?í aby jim to šlo lépe tahat.

-
- Pravidelný diskutér
naopak, jeste bliz k sobe, vyzranej krmelec vypada moc blbe a kdyz do koryta date obyli s vodou a cementem a tavnou pistoli nelepit jablicka a kukurici, tak se o to nemusite starat celou zimu a pekne to vypada
Ten prostredek bude urcite budka pro kunu.
. Nyni vazne, jestli je to kombinace zasyp + krmelec, tak dost dobrej napad. myslim 15cm staci, alespon pro srnci, hlavne aby tam bylo porad a pokud mozno ne plesnivy 

Dobrej nápad, vážně. Prosím o vložení fota hotové stavby. Začnu tvořit něco podobného. Víc hlav, víc rozumu.
P.S. co budou stát autorská práva? taky lahvičku slivovice?

P.S. co budou stát autorská práva? taky lahvičku slivovice?

ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Nikon D-3100
moc se mi to líbí!
jen jedna drobná připomínka. myslíš že ti v tom úlo?ném prostoru krmení dlouho vydrží. Mám dojem, že první jistě zmizí slivka, pak jádro a nakonec i sudy. U nás mám občas strach nechat i větší kus soli ve slanisku. No asi to bude v místě kam lidská noha (o chmatavá ruka) často nevkročí, nebo hned za barákem
mimochodem příčky do jeslí bych také roz?ířil alespoň na 20 cm.
a za finální fotky se Rovněž přimlouvám, jsem na to zvědavej.
jen jedna drobná připomínka. myslíš že ti v tom úlo?ném prostoru krmení dlouho vydrží. Mám dojem, že první jistě zmizí slivka, pak jádro a nakonec i sudy. U nás mám občas strach nechat i větší kus soli ve slanisku. No asi to bude v místě kam lidská noha (o chmatavá ruka) často nevkročí, nebo hned za barákem

mimochodem příčky do jeslí bych také roz?ířil alespoň na 20 cm.
a za finální fotky se Rovněž přimlouvám, jsem na to zvědavej.
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
-
- Pravidelný diskutér
Po shlédnutí projektu stavby se musím opravit, nic takovéhoto nemáme. Máme podobné, ale prostředek je Použit na plevy a zrno pro bažanta. Jinak je to ale opravdu moc šikovné, začnu o výrobě uvažovat. Prosím do SZ napsat kam zaslat autorský poplatek. 

Browning BAR Long trac 30-06,Docter 8x56RD, Browning FN 12/12, Deutscher Wachtelhund