To je k popukání. A to jsem si myslel, že lidské svině jsou jen u nás.
Ač je to nemilé, jsem rád, že v tom nejsem sám. S hospodářem a spol mám juhuuu zkušeností. Funguje je to asi tak...Kdo je kamarád lidí ve výboru, staví si co chce, kde chce. Samo sebou brig. hodiny si nenapíše a tudí? podle něj je to "JEHO" kazatelna a tam krmí. A chodit tam může semo sebou jen ti "Vyvolení" hech vyhulení...Začíná to být zajímavé, někdo je obviněn že si v honitbě dělá honitbu a přesně ten co to tvrdím Vám řekne to je moje místo. No musím říct, že minule mu už málem jedna přiletěla, ale pak jsem se uklidnil a začal smát těm blbostem co z nich zase lezli. každá schůze znamená upravení předešlích "úprav" na zrovna hodící se

Někdo může střílet co nemá v povolence, druhého za to utlučou a zaka?í mu střílet na 1-5 let. Prostě by to chtělo omladit a vzít věci z té dne?ní stránky. Né ?ít s komunistickýma názorama...
Kdo to tu psal o těch sedačkách??
Známej si prostě udělal čas, koupil kameru s HDD, přenosnou baterku, která vydrží 1-2 dny a každej den ráno a večer jezdil. Ráno zapnul, večer seděl opodál, do rána pak nechal baterku na nab, film nahrál do PC. Trvalo mu to asi 14dní. Ale viník řezající mu ?pru?le se našel. A pánové, tomu dotyčnému bylo 55 let a je hospodářem. Jak ten dostal do dr?ky. NO comment. Třeba ta námaho za to nestojí, ale očividně známému za to stála. A kupodivu, o tom ví jen pár lidí. Nikdo nikoho nevyhazuje, jen má na hosp. pořádnou páku a má klid...