Co máte za psy?
- Licinnda
- Častý návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
To Zlámo?: Teda, je mi to hrozně moc líto, buď silný......
My máme letos za sebou už 4 hony a naštěstí na žádném z nich ani jeden z našich psů, ani ostatních, nepřišel ke zranění.....asi máme štěstí, na zodpovědné střelce, co si raději ránu odpustí, než aby riskovali.....Ale v půlce prosince jdeme na poplatkový hon, a z toho mám docela vítr, co jsem slyšela, bývá to banda lovců nadržených na ránu....snad to všichni ve zdraví přežijeme...
Jinak,Zlámo?i, předpokládám, že si určitě budeš pořizovat opět ČF - chov. stanice "Z Kyjovic" má nakryto, kryli 13.11., malá fousáčata by se měla narodit v půlce ledna - myslím, že se jedná o pracovně i ext. nadějný vrh - matka Era z Ro?těnic a otec Mak z Hvízdalky.
My máme letos za sebou už 4 hony a naštěstí na žádném z nich ani jeden z našich psů, ani ostatních, nepřišel ke zranění.....asi máme štěstí, na zodpovědné střelce, co si raději ránu odpustí, než aby riskovali.....Ale v půlce prosince jdeme na poplatkový hon, a z toho mám docela vítr, co jsem slyšela, bývá to banda lovců nadržených na ránu....snad to všichni ve zdraví přežijeme...
Jinak,Zlámo?i, předpokládám, že si určitě budeš pořizovat opět ČF - chov. stanice "Z Kyjovic" má nakryto, kryli 13.11., malá fousáčata by se měla narodit v půlce ledna - myslím, že se jedná o pracovně i ext. nadějný vrh - matka Era z Ro?těnic a otec Mak z Hvízdalky.
ČF budu pořizovat určitě. Mám vyhlídlého pejska po kterém by mohly být výborná štěňata, ale Záleží jestli se majteli někdo ozve na krytí. Tady je foto: http://img352.imageshack.us/my.php?image=fousekgx3.jpg každopádně bych chtěl bělou?e bez ploten jako byl můj Ajax.
ZH304 7x57R/12+Meopta Artemis 3-12x56 č.bod, Iž 27EM-1C Sporting, ZKM456+kopie Leupold M3 3.5-10x40,ZP 16/16, Lovu zdar!
to Zlámo?
To je parádní pejsek, jak se jmenuje a na které je linii? Jestli znáš jeho práci tak není co ře?it.Zlámo? píše:ČF budu pořizovat určitě. Mám vyhlídlého pejska po kterém by mohly být výborná štěňata, ale Záleží jestli se majteli někdo ozve na krytí. Tady je foto: http://img352.imageshack.us/my.php?image=fousekgx3.jpg každopádně bych chtěl bělou?e bez ploten jako byl můj Ajax.
Podobně vypadají rodiče našeho psa jak fenka tak pes. Fenka více.
Nám se letos podařilo našeho psa uchovnit
www.oharceskyfousek.cz a uvidíme jestli o něj bude zájem. Akorát si příští rok musí opravit VZ, spadl limitní známkou do II ceny. Jinak měl všechny ostatní zkoušky v I ceně.
Přeji aby o toho, kterého máš vybraného zájem byl a dočkal jsi se svého dalšího psíka.

...taky něco přihodím......tady je teď jen jeden chlupatec...jinak normál
se pohyboval jako jeden domácí pes a dva lovečtí........no jo kde sou ty časy
.....takže teď je tu jeden osmiměsíční chlup.....Kavkazskej pasteveckej ovčák.....druhej v pořadí tohodle plemena.....jeho předchůdce Arkus se dožil bez mála 15 let což je na tohle plemeno a vůbec velikost psa hooodně.......Arkus...jj to byl pan pes..."srdcař"..... dát život za svoji smečku a život zvít nepříteli.....jemu stačilo k výstraze i zvýšení tónu v hlase, a to vždycky oprávněně!!!!!.....takže s pověstí sedmyhlavý saně tu byl pro svoji smečku, kamarád, mazel, rváč, obranář a klíč od baráku....tohle všechno se do tý jeho du?e ve?lo.....nikdo mimo jeho smečku ho valstně ani nechtěl respektovat jako psa, jen jako tu "bestii"....
....ale i když mu jako desetiletýmu přibyl do smečky jeden mrňousek, kterej ho ve velmi pokročilým věku dokázal Použit jako "dr?adlo" aby nebyl pád a to jak jinak než za u?i
.....takže mu?u odpřísáhnout že nikdy tomu prtěti nic neudělal.....vždyť sem svědek.....pes je veliká osobnost, pokud je mu umožněno jako osobnosti ?ít.......
takže jen už maličkost........?iju podle hesla..."jak já na psa, tak pes na mě".....a ani s tímhle plemenem "na zbroják" nikdy nebyl problém - mezi náma rozhodně ne

takže jen už maličkost........?iju podle hesla..."jak já na psa, tak pes na mě".....a ani s tímhle plemenem "na zbroják" nikdy nebyl problém - mezi náma rozhodně ne

Re: to Zlámo?
to arasid: Něco víc o tom pejskovi.
Cvik od Bo?ické skály 18.7.2002 VÝBORNÝ 3 / 3
VZ I.c ( 4 / 4 / 3 / 4 / 4 / 4 / 4 ) PZ I.c LZ I.c VP I.c BZ ZV I.c
Ich.,Ch. CZ,KV 07,3xBOB,2xCACIB,1xres.CACIB,4xCAC / MFH III.c.
o: Alan od Pitné vody * m: Arka Bohemia Karlín
Teď Záleží jestli se někdo ozve na krytí. Doufám, že jo.
Cvik od Bo?ické skály 18.7.2002 VÝBORNÝ 3 / 3
VZ I.c ( 4 / 4 / 3 / 4 / 4 / 4 / 4 ) PZ I.c LZ I.c VP I.c BZ ZV I.c
Ich.,Ch. CZ,KV 07,3xBOB,2xCACIB,1xres.CACIB,4xCAC / MFH III.c.
o: Alan od Pitné vody * m: Arka Bohemia Karlín
Teď Záleží jestli se někdo ozve na krytí. Doufám, že jo.

ZH304 7x57R/12+Meopta Artemis 3-12x56 č.bod, Iž 27EM-1C Sporting, ZKM456+kopie Leupold M3 3.5-10x40,ZP 16/16, Lovu zdar!
To Zlámo?
Na jeho linii není moc psů takže by se mohlo něco podařit, Možná bych kontaktovala poradce chovu a vyslověně se ptala jestli bude doporučovat jeho krytí, že jsi viděl jeho i jeho práci a rád by jsi si po něm vybral štěně.
Přeji hodně štěstí i když tomu se taky musí trochu napomoci
Přeji hodně štěstí i když tomu se taky musí trochu napomoci

Re: To Zlámo?
U? se stalo.
Uvidím tak v půlce ledna. Mám si zavolat.

Re: To Zlámo?
Super budu držet pěsti a Ar tlapy aby se na?la šikovná a pěkná nevěsta a vše se podařilo. příští rok dej vědět jak jsi pochodil.Zlámo? píše:U? se stalo.Uvidím tak v půlce ledna. Mám si zavolat.

Lucko pěkný draci
na téhle fotce která mě zaujala se mi velice líbí protože z ní cítím energii
http://img.fotoalba.centrum.cz/img2/3383/18233383_5.jpg
P.S. koukej fotit psí život je krátký a zbudou jenom fotky a vzpomínky

http://img.fotoalba.centrum.cz/img2/3383/18233383_5.jpg
P.S. koukej fotit psí život je krátký a zbudou jenom fotky a vzpomínky
- Licinnda
- Častý návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
co máte za psy
díky za pochvalu, ona z každého pohybu našeho Gara vyza?uje energie
Na fouska je to až neskutečný rychlík a temperament. Nahrála jsem další fotky, ale většinu mám doma a ne tady v práci. No a doma bohužel nemá net - daň za bydlení na samotě.
A neboj fotím, jako blázen, mám doma notebook plný jen fotek našich psů
až bude světlo, bude se zase fotit o něco lépe....

- Licinnda
- Častý návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
co máte za psy
díky za pochvalu, ona z každého pohybu našeho Gara vyza?uje energie
Na fouska je to až neskutečný rychlík a temperament. Nahrála jsem další fotky, ale většinu mám doma a ne tady v práci. No a doma bohužel nemá net - daň za bydlení na samotě.
až bude světlo, bude se zase fotit o něco lépe....

:o)
Já taky zvu pro změnu na zimní dovádění i když už to vše pomalu taje
http://www.oharceskyfousek.cz/galerie/z ... /index.htm
http://www.oharceskyfousek.cz/galerie/z ... /index.htm
Děkuji