to se to krásně čte!!! a jinak Františku - Lovu zdar! (předpokládám, že kamarád 8x57JS to ukončil úspěšně)
  to se to krásně čte!!! a jinak Františku - Lovu zdar! (předpokládám, že kamarád 8x57JS to ukončil úspěšně) Jinak minulý týden, ještě na sněhu přišlo na večeři 15prasátek, od maminek přes loňská po letošní prasátka. Po 10ti minutovém kochání odběhly bez jednoho loňského.
  Jinak minulý týden, ještě na sněhu přišlo na večeři 15prasátek, od maminek přes loňská po letošní prasátka. Po 10ti minutovém kochání odběhly bez jednoho loňského. 

Příspěvek od František Fořt »

), pres louku jeste pretahla srna se 2 srncaty a slaby vidlacek (schozen jeden paruzek). po cekany do 10 hod. jsem jeste 2 hodiny soulal, ale ani chlup
 ), pres louku jeste pretahla srna se 2 srncaty a slaby vidlacek (schozen jeden paruzek). po cekany do 10 hod. jsem jeste 2 hodiny soulal, ale ani chlup   
  po zkontrolování krmelce sem se šel projít bukovým lesem a nevěřil sem vlastním očím. Vysoká v těchle místech přechází, ale vyjímečně. A já sem kolem oběda zvedl laň s kolouchem. Byli tak na 40metrů, to sem fakt nečekal. Pěkný zá?itek, vidět ve dne vysokou, to se u nás nestává
  po zkontrolování krmelce sem se šel projít bukovým lesem a nevěřil sem vlastním očím. Vysoká v těchle místech přechází, ale vyjímečně. A já sem kolem oběda zvedl laň s kolouchem. Byli tak na 40metrů, to sem fakt nečekal. Pěkný zá?itek, vidět ve dne vysokou, to se u nás nestává
Příspěvek od Lukas.Dolezal »