- co tomu říkáte?! Já myslím, že tato "gentlemanská dohoda" dlouho nevydrží, určitě se najde někdo, kdo trofeji z bílého jelena neodolá

Příspěvek od Slezák Marek »
Jde 100% obílý jeleny, ti jsou v Janovické oboře,teda byli))RMareta píše:Zajímalo by mě,zda se jedná o bílé jeleny či jelence vir?inské , protože ve včerejším spěchu jsem tak světem letem viděl na tv nova ve zprávách reportá? o těchto jelenech a ukazovaly tam vir?iňáky.Tak nevím,nerad bych ml?il. ovšem k té gentlemanské dohodě..... Je vidět jak umí LČR jednat , nekompromisně pálí škody hlava nehlava uživatelům honiteb ve svých honitbách , mnohdy ani nechtějí diskutovat a jak jim hoří koudel za vlastním zadkem tak žebrají o "příměří" a hnedle jim škody nevadí a nebudou je chtít nárokovat. Pokud jim teda budou tolerovat škody jen od dotyčných jedinců.
![]()
a to nevím jak to zjistí ....
Příspěvek od Slezák Marek »
Jo tak to já blbě pochopil otázku, myslel jsem, že se ptáte co je v Janovický oboře a ne co je na obrázku. Na ten jsem se nedíval))Toma píše:Podle toho ko?íkového paro?í a dlouhé kelky bych to hádal taky na jelence vir?inskéale dávají si tam záběry čehokoliv.Jednou kecali o mládětech lva,kteří se narodili někde v zoo ,a ukazovali tam tygry.