Nikon Tactical 4-16x50 30mm Riflescope
$897.58 + Free Shipping

... to je problém Meopty a Meostaru 3-12x(50)56 RD, kde je záměrná osnova umístěná v první rovině a při přiblí?ení na max. 12x, zakrývá cíl o velikosti větší me?-li 1MOA, netýká se to zaměřovačů Meopta ZD i se sv. osnovou umístěnou v první rpvině..., není to až takový problém u lovecké střelby, ale ke sportovní se to nehodíMarpie píše:Nevím jak ostatní osnovy ale můj mildot je tenký a moc toho nepřekrývá a tím že se při změně zvět?ení nemění tak při největším zvět?ení toho překrývá nejméně. Kolik přesně nevím ale určitě méně než puškohledy s osvětleným bodem tj. i Meopty RD.
Příspěvek od duch Pampuch »
Zajimava informace, akorat o nem nikde na svych www nepisi, kolik stoji /bude stat netusis??figi píše:nebo jejich nový model ZD 4-16x44 s osvětlenou osnovou ( zakryje 3mm/100m ) s korekcí paralaxy.
Příspěvek od duch Pampuch »
Myslis?? Ja si planoval, ze si koupim nekdy unor- brezen CZ 527 Varmint a kdyz jsem videl jak krize dolehla na CZUB, tak jsem malem spadnul ze zidle, z 16,5 na skoro 20.. Ceska ekonomika ma sve specifika..figi píše: Teď bych s nákupem počkal 2-3 měsíce, až na ně dolehne krize víc, bude možné domluvit lepší ceny.
P.S.duch Pampuch píše:Zajimava informace, akorat o nem nikde na svych www nepisi, kolik stoji /bude stat netusis??figi píše:nebo jejich nový model ZD 4-16x44 s osvětlenou osnovou ( zakryje 3mm/100m ) s korekcí paralaxy.
Příspěvek od Choochoo007 »