no a já jen zase pro JohnySvobodu uvedu - bohužel hlaveň neměním a tudí? nemůžu pomoci - každopádně na funkčnost Double Square montáže jsem už přispíval a spoleh na sundání a opětovné nasazení optiky je zatím 100%-ní. takže bych věřil tomu, co psal JK výše ohledně toho chlapíka z Brna, co to má a hlavně vyměňuje.
Jo a ohledně povrchovky - jsem ca. 2-3x týdně venku. Převážně šoulám, když musím (kvůli prasátkům) tak i 3-5 km za večer - mám to rád. takže flinta pořád jezdí po oděvu - zatím bez jakékoliv známky otěru. M03 mám od března t.r. Jediné co se povedlo jsou 3 mírné vtlaky v roszahu 1 až 3cm na předpažbí a jeden na pažbě - od cvoků na vestě - po zjižtění jsem je vytrhal
Mauser M03 9,3x62 Zeiss Diavari VM 3-12x56 osnova 40
CZ 537 .243 Win Swarovski Nova 3-12x56
ZKM 452-2E .22LR Zeiss Diatal 6x42
Iž-58 M 16/70
Tak zvažuji koupi této zbraně, ale doslechl jsem se, že fy.Mauser končí. Firma Blaser, která Mausera koupila, potlačuje výrobu jejich zbraní na minimum a je prý předpoklad, že kulovnice Mauser se už nebudou vyrábět. Nevíte o tom někdo něco víc? Jak by to bylo dále z náhradními díly atd.?
MAUSER M03 8x57IS,Zeiss Victory Diavari 3-12x56 T* kříž 60
Bettinsoli diamont lux 12/76,12/76
BRNO Mod. 1 cal 22 Long Rifle
ESCHENBACH trophy AS/P 8x56B
ESCHENBACH farlux selctor D 8X42BG
Teď už je mi to vše jedno, mazlík je doma v 8x57IS a tak na něj koukám a hladím ho..... Je Fakt krasnej. Pak ?upnu fotky.
P.S.: Manželka mě ale za to teď pár týdnů nepohladí:
Mauser je součástí koncernu Blaser.A to , že se tady přestává prodávat, je důsledek toho, že tyto zbraně nejdou moc na odbyt.Nechápu to, ale vím to od obchodníků,kteří je úplně přestávají brát.Jinak mě se M03 líbí moc a sedne .
"Je lepší padnout s rachotem,než vyhrát bez povyku,ke slunci žene nás už jenom síla zvyku."-Visací Zámek
To Hubert:
Byl jsem v Brně. Potkali jsme se tam, či co?
Mě nějak nezaujal Blaser s tím přímota?ným závěrem. Dle mě je to jen modní trend, který jednou pomine. Ale je to jen můj názor.
jakeho koncernu?blaser je koncern? ... odkud pochazi tato informace? ...opravdu me to zajima protoze jsem o tom jeste neslysel nic co bych povazoval za pravdive ...
...me znalosti konci tim,ze jak mauser tak blaser jsou spolecnosti s rucenim omezenym a o zadne fuzi jsem neslysel....
Naposledy upravil(a) vhool dne stř 04.2.2009, 21:18, celkem upraveno 1 x.