Aby mi to nebralo srnčí,tak jsem z okolí dotáhl spadané kmeny průměru asi 15cm,položil je co nejblíž vedle sebe.Mezi ně nasypu čáru a na ně dám ještě jeden kmen.
Takhle to nemají zadarmo a musí kmeny odtlačit.Tak okamžitě poznám jejich návštěvu.Tak zase kmeny poskládám a nasypu.Kdyby v blízkosti nebyla sedačka,tak ani nikdo nepozná,že tam vnadím.Prasátka chodí tak 2x do týdne.
Podmínkou pro vnadění není mít na tam dva vozíky přemrzlé silá?e,nebo hromadu bordelu!Z toho se mi dělá zle a naši chlapy to tak i dělají.bohužel.Ale to už není vnadějí,ale ,,krmení".O hygienické stránce už se vůbec nebavím....

Smyslem vnadění je vnadit málo,nenápadně a vytrvale.Smyslem je přinutit černou,aby se dala do pohybu,aby za noc co nejvíce těchto malých vnadi?? nav??ívila,aby na každém vždy něco málo na?la.Tím se vytvoří i víc příle?itostí k případnému lovu.
O různých hromadách,polorozhrnutých hromadách a na tenko rozhrnutých hromadách si myslím své.Tam potom prasátka papají to,na co předešlou noc nakakaly.A to vadné po všech stránkách!To si potom o těch myslivcích lidi myslí věci.