Palas hejtman Severomoravskeho kraje

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
precechtel
Zkušený diskutér

Příspěvek od precechtel »

To - Ger., na Tvé sdělení o ??ourání v nose nehodlám nijak reagovat, na tuto nitku chodit nebudu..... F.
politice a politikům zmar
Alda
Zkušený diskutér

Příspěvek od Alda »

Pro geronima: nezlob se na mne, ale jses tu skutecne kratce a zatim si se nijak nepredstavil, co jsi pro ceskou myslivost udelal ty osobne - na rozdil od jinych, jakymi je napriklad frantisek, kterych si za jejich pristup k myslivosti a zivotu obecne ja osobne velmi vazim (a pokud jde o frantiska, tak si i myslim, ze podobny nazor maji i ostatni dlouholeti ucastnici tohoto fora). myslim, ze by jsi mel nejprve dvakrate myslet a pak teprve neco napsat, tak jak by se mel i spravny myslivec chovat...
Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
Geronimo
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geronimo »

Alda píše:Pro geronima: nezlob se na mne, ale jses tu skutecne kratce a zatim si se nijak nepredstavil, co jsi pro ceskou myslivost udelal ty osobne - na rozdil od jinych, jakymi je napriklad frantisek, kterych si za jejich pristup k myslivosti a zivotu obecne ja osobne velmi vazim (a pokud jde o frantiska, tak si i myslim, ze podobny nazor maji i ostatni dlouholeti ucastnici tohoto fora). myslim, ze by jsi mel nejprve dvakrate myslet a pak teprve neco napsat, tak jak by se mel i spravny myslivec chovat...
Vis Aldo,je uplne jedno co Frantisek pro ceskou myslivost udelal a co neudelal. Jestli se k politicke moci dostane strana,nebo clovek, ktery podstatne ovlivni zmenu mysliveckeho zakona,tak se te vubec nikdo nebude ptat co jsi pro myslivost udelal a jaky jsi byl myslivec. Proste pujdes a opravdu ti nezbyde nic jineho nez se stourat v nose a nadavat na ty k....
Takze kazdy by si mel uvedomit,ze politika je s myslivosti hodne,ale hodne spojena. Tedy take nez neco napises, by jsi mel nejdrive myslet a pak teprve neco napsat. A co ja jsem pro ceskou myslivost udelal? Mozna nic,mozna hodne. V kazdem pripade se snazim,aby jsem takovym jako jses ty a Frantisek, otevrel oci a ukazal jim problemy, ktere muzou mnohe potkat,jestlize se politicky v CR neco zmeni a nebo nezmeni. Ale pomalu je mi jasne, ze jaky predseda,takovi i clenove.
:wink:
Blaser R93 Professional 9,3*62 - Zeiss 3-12*56 Diavari VM T*

"Budeme navždy znamí, podle stop které zanecháme" Sitting Bull - sioux
Slezák Marek
Nový návštěvník

Politika

Příspěvek od Slezák Marek »

Myslím, že je nutné si uvědomit,že myslivecká lobby v našem Parlamentu je velká a hlavně jde napříč celým politickým spektrem, snad vyjma zelených. Změna a prosazení čehokoliv mimo přímý zájem mysliveckého lobbinku je velmi problematická a zdá se mi,že téměř neMožná. Pokud by někdo z vás čekal nějaký převratný zákon či novelu zákona, tak se asi velmi dlouho načeká a myslím, že bude rád, když se vůbec dočká. Osobně si myslím, že pokud přijdou nějaké převratné změny tak jedině z Evropského parlamentu a tam zase sedí moc málo lidí, které by tento problém pálil. Pánové, nenechme se vtáhnout do politikaření a pojďme raději dělat myslivost, to nám jde myslím lépe. Děkuji
sniper
Nový návštěvník

Příspěvek od sniper »

souhlasím s tebou Geronimo, všichni by se měli zajímat jak to dopadlo s interlovem! a jak to dopadne s halali! Není to majetek palase, kostečky... ale českých myslivců-ti to budovali často vlastníma rukama a nyní je vše v rukou soukromých! podnik dlouhodobě výdelěčný(nyní jsou jednotlivé závody opět výdělečné) a jen několik nezodpovědných akcí-nevymahatelných pohledávek bez odsouzení viníka dostalo podnik do červených čísel - konkurz-to se někomu náramně hodilo. S halali jsme také zaspali dobu! Zdra?ením členství čmmj bude silný odliv pojištěnců halali - ta tím razantně ztratí na hodnotě a za pakatel ji budou brzy prodávat - a co do ní už nateklo peněz! každý svým jednáním může věci do určité míry ovlivnit!
CZ550 308W, CZ55O 243W, Brno 500 6,5x55se/12, 527 Varmint 223R, B Mod.1 22lr, Beretta S 682 G E 12/12, Bajkal 12/12, Nowotny 6,5x58R/12/12
pribazdenda
Častý návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pribazdenda »

ČMMJ znamená Česko MORAVSKÁ Myslivecká Jednota tak co budovali ti Če?tí myslivci myslím si,že nás je stejně jako Vás. Tak si myslím že by se mělo psát s rozumem nejsou tu jen če?i :twisted:
ZH-101 12/12,CZ550 American 9,3x62,Trijicon 3-9x40 AccuPoint
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

hurá na čechy :lol: :lol: už dlouho jsem se tak nezasmál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Geronimo
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od Geronimo »

... ale českých myslivců-ti to budovali často

Chlapi ,prosim vas,prectete si to jeste jednou poradne. Dokazete tady kvuli slovicka vyvolat Ceske narodni povstani. Smysl slovicka ceskych myslivcu,byl myslen, asi jako ceskych obcanu,nebo tedy obcanu ceske republiky,coz jste snad vsichni,než Take nepochazim z "cech" ale toto by mne neurazilo. Nekdy mi pripada, jako by se tu nemeli lidi o cem bavit,a tak je treba vyvolat diskuzi na prkotinach. Nechapu, jak chce nekdo zcelit staty EU,kdyz uz v samotnych statech se lide deli s urcitou nenavisti na "krajany". Opravim tedy sniperovo slovicko ceskych na ceskomoravskych. Doufam ze ted uz budete vsichni spokojeni. Diky ! :wink:
Blaser R93 Professional 9,3*62 - Zeiss 3-12*56 Diavari VM T*

"Budeme navždy znamí, podle stop které zanecháme" Sitting Bull - sioux
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

přesně v dne?ní době je tohle velice ůsměvné nic jiného protože jsme stejně EU :wink: připomělo mi to jeden zá?itek když jsem byl u ?váry u Znojma a chtěl jsem v hospodě fla?ku rumu a hostinskej se do mě pustil že jsem na MORAVĚ a že to je sklínka :roll:
sniper
Nový návštěvník

Příspěvek od sniper »

edelweis a pribazdenda jsou asi méně chápaví, protože ostatní viz:geronimo to pochopily. Jsem moravák, ale za takový křiklouny jako jste vy dva se stydím! Kritizujete vše a každého, pisálci od stolu co les a zvěř znají z televize je mi vás líto ..... škoda každého slova, které s vámi dvěma ztrávím .

Jak Českách myslivců,i ta debilní organizace se jmenuje ČMMJ to jedno M=Morava,Morava je tu od 6století Če?i daleko později (to že tu dnes jako?e ?éfují nic nezmění na tomto faktu) Já jsem Moravan a házení mně do Českého pytle mě hrubě uráží.Moravan není ČECH!!!
Toliko můj soukromý názor na velmi netaktní prohlášení.Doporučil bych to poupravit.
CZ550 308W, CZ55O 243W, Brno 500 6,5x55se/12, 527 Varmint 223R, B Mod.1 22lr, Beretta S 682 G E 12/12, Bajkal 12/12, Nowotny 6,5x58R/12/12
vhool

Příspěvek od vhool »

to sniper: vazeny pane kolego,za mene chapaveho bych oznacil tebe,unika ti nadhled a to co pises o edelwaisovi nebo pribazdendovi nelze oznacit jinak nez neznalost v lepsim pripade a za hloupost v tom horsim.oba dva maji hluboke znalosti i zkusenosti v oblasti myslivosti a zkusenosti o ktere se radi podeli.staci si pojit forum trosku do hloubky a nevykrikovat zde tupe slovni utoky .jako admin te zadam o trosku slusnosti a nadhledu.ber to prosim jako upozorneni.az zde predvedes sve znalosti a odbornost tak si moralizuj ale zatim mne nic z toho co jsi zde predvedl,nezaujalo ....

tema interlov: evidentne nemas ani paru o tom,o co v kauze interlov jde protoze pak by jsi nepsal takove blaboly co jsi napsal ....
Odpovědět