Tak co hony pánové?

Vše o lovectví a myslivosti u nás (něco jako poradna)
Odpovědět
Steyer
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Steyer »

..... Diano a Huberte, orodujte za nás !!! :lol:
Každá hodina, strávená na tomto fóru, je ničím proti vteřině strávené v lese.
Umění není něco "zabít", ale nechat žít...
vhool

Příspěvek od vhool »

to Ed.:na to nastesti nemaj vatu ale za to zavidi i rakovinu.

p.s. na terenaky mi nesahej :twisted:
Steyer
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Steyer »

To vhool:

...ale tak to se teda chovaj typicky a předvídatelně.... :D
vhool

Příspěvek od vhool »

pruser je ze takovejch je v nasich radach az nezdrave hodne,rekl bych ze vic nez arogantnich zbohatliku kteri tu myslivost delaj jen s pleziru.ti alespon prinesou do myslivosti prachy za poplatkovy lovy (i kdyz to taky nemam rad)
vhool

Příspěvek od vhool »

jo v sedesatkach tam byl taky jeden.

co mas furt proti terenakum :wink: ja bych nemenil (mam ho ale hlavne do prace)
vhool

Příspěvek od vhool »

jo tak to s tebou 100%souhlasim (navic kia nikdy nebude terenak 8) ) navic tyhle lestenky jsou jen pro zastydli pubertaky co chtej obcas projet louzi na polni ceste :lol:
vhool

Příspěvek od vhool »

treba ho nevzali na vojnu a on to ted dohani takovejch zamindrakovanejch idiotu znam dost
Steyer
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Steyer »

Edelweiss píše:Na posledním honu sem byl jenom host tak sem držel hubu,dojel tam dědek v tereňaku a na sobě gatě jehličí!!!Takového cipa aby jeden pohledal!!! Jo a nesl si čagan sedátko,v řadě byl hned vedle mě zapíchl to do země naládoval flintu a hodil si jí na klín,laufama na mě,tak sem raději couvl víc dozadu (mimo dostřel) náhodou se toho zbrkle chytne a mám ze syna sirotka.Takového magora by v tom lese bylo třeba zakopat!!!
To Ed...: on si tě chtěl asi vyfotit, ale spletl si aparáty. Měl ses usmívat, když si Tě někdo fotí!
Lukas.Dolezal
Pravidelný diskutér

taky taky....

Příspěvek od Lukas.Dolezal »

jo pánové to se mi stalo taky něco podobnýho a to ještě ten dědula na tý ?idličce upad, tak jsem mu doporučil aby to ani nenabíjel a naštěstí poslechnul jsem ještě tady.. :lol:
LukasD zh 324, 7x57R/16
Fery
Zkušený diskutér

Příspěvek od Fery »

bohužel starší myslivci si myslí, že mohou nosit co se jim zachce. Byl jsem pozvaný na hon a tam byl také dědula v riflích, zahnojených holinách, odřeném ko?eném kabátu a brokovnice vypadala, že čištění nebo olej aspoň 2-3 roky neviděla. K lepšímu měl ještě porád nějaké připomínky. Super! :?
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
Fery
Zkušený diskutér

Příspěvek od Fery »

Nejlepší je že to je nejstarší člen a tak se s tím nic nedělá.
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
nohavica stanislav
Pravidelný diskutér

Příspěvek od nohavica stanislav »

Právě jsem se vrátil z Jeseníků kde jsem byl pozván na lov. Hospodář místního sdružení mi vypsal povolenku na veškerou vysokou a lončáka a sele černé. Byl jsem ubytován v chatě s teplou vodou ,krbem ,televizí prostě luxus.K dispozici terenní ARO a výjimku pro vjezd do lesa. To všechno bylo moc hezké až na to že jsem si za sedm dnů nevystřelil. vyšel mi jenom mladý ?pičák s paro?ím tak 20.cm. nad slechy a takovou ostudu bych neudělal,přišel mi na 10.m. Vsobotu jsem se zůčastnil nátlačky kde nás bylo 42 ,padlo asi 10.výstřelů ale nic se neulovilo. Na mne vy?la pouze liška a to na ůzkém průseku takže jsem stačil akorát zvednout flintu a byla pryč.Přes všechny tyto neůspěchy se mi tam moc líbilo.Krásná příroda ,z posedu jsem neviděl nikde ani světýlko natož abych kromě zvěře něco slyšel. Posedy všechny zateplené kobercem, otevirací okýnka a v každém vlněná deka.Ani se mi z tama nechtělo vracet domů ,ale bohužel zítra končí odlov vysoké tak mi nic jiného nezbylo.Přes neůspěch jsem byl maximálně spokojen.
vhool

Příspěvek od vhool »

no vidis stando a ja zase radsi takovy spicacky.ten nema v chovu co delat.prijde mi mirne receno skoda strilet velky silny a zdravy jeleny.oni nemuzou za to co jim na hlave vyrostlo.zjistuju ale ze jsem v tomhle smeru asi vyjimka.nic ve zlem jen muj nazor :wink:
nohavica stanislav
Pravidelný diskutér

Příspěvek od nohavica stanislav »

Hospodář si přál slovit ?pičáka do výšky slechů a tak jsem jeho přání splnil vzhledem ktomu že jsem tam byl zcela gratis a jistě ne naposled.
vhool

Příspěvek od vhool »

sorryyy,prehlidl jsem to "nad slechy" v tvem textu tak to jo to uz byl nadejnej.jeste jednou se omlouvam
Odpovědět