Lov na velké vzdálenosti
- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale to se dostavame na stare tema, chodit na strelnici a trenovat. Vetsina tradicnich myslivcu se ale pri slove strelnice proste opupinkuje.
Nastesti tohle forum slouzi myslivcum/lovcum kteri nestrili jen na std. mysliveckou vzdalenost a mnozi z nich (z nas) na tu strelnici chodi. Pravda je ze trenovat behny se u nas moc nedaji.
Nastesti tohle forum slouzi myslivcum/lovcum kteri nestrili jen na std. mysliveckou vzdalenost a mnozi z nich (z nas) na tu strelnici chodi. Pravda je ze trenovat behny se u nas moc nedaji.
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz
- Milan Brno
- Nový návštěvník
Vyznavači dlouhých vzdáleností mrkněte sem.
http://www.longshot.pl/kontakt.htm
http://www.longshot.pl/kontakt.htm
trojno?ka
Tak já jsem sehnal tuhle trojno?ku. Je teleskopická a cena je taky si myslím přijatelná. Je dobré, že se k té trojno?ce i posadím, přece jen se mi líp střílí v sedě než ve stoje. Tak tady je odkaz :
http://www.supra.cz/obrazky.php?meno=co ... dzb=188603
http://www.supra.cz/obrazky.php?meno=co ... dzb=188603
PRVNÍ RÁNA MUSÍ JÍT vždy TAM KAM MÁ!
- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
Jak rika Figi, naklikat podle balistaku umi i cvicena opicka.
souteze v olomouci nazyvane "liga odstrelovacu" je hodne zavadejici.
strili se BR F-class. vsichni co se chteji umistit musi
1. podvadet
2. byt v prvni runde
3. mit puskoled kolem 30x zvetseni jinak neni videt kam clovek strili. terce jsou nekontrastni.
vse tohle vylucuje loveckou strelbu.
Strelba na dlouhou vzdalenost je jedna vec, resim "jen" vitr ale lov na dlouhou vzdalenost musim resit jeste ev. pohyb zvere a obeznani zvere.
kdyz chci strilet v sedu na to mi staci dlouhy harris. ale ne vzdy se v sede strilet da, a k tomu mam trojnozku (dlouhou).
souteze v olomouci nazyvane "liga odstrelovacu" je hodne zavadejici.
strili se BR F-class. vsichni co se chteji umistit musi
1. podvadet
2. byt v prvni runde
3. mit puskoled kolem 30x zvetseni jinak neni videt kam clovek strili. terce jsou nekontrastni.
vse tohle vylucuje loveckou strelbu.
Strelba na dlouhou vzdalenost je jedna vec, resim "jen" vitr ale lov na dlouhou vzdalenost musim resit jeste ev. pohyb zvere a obeznani zvere.
kdyz chci strilet v sedu na to mi staci dlouhy harris. ale ne vzdy se v sede strilet da, a k tomu mam trojnozku (dlouhou).
:D
Smazáno autorem. 

Naposledy upravil(a) xHonza dne pát 01.5.2009, 21:57, celkem upraveno 1 x.
Nejlepší ráže je dobrá střela a nejlepší střela je ta dobře umístěná!
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...
...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...
Re: :D
......xHonza píše:Hlavni je nebejt chtivej, at uz je to papir, nebo nazivo... S propo co najit trochu pokory bejby?

Sauer 101, .30-06, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S, ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
Fuj, to jsem se lekl, ze jsem nechapavy jen ja. 

xHonza
to xHonza : nechceš nám ten svůj příspěvek vysvětlit, nám těm méně chápajícím??!!
PRVNÍ RÁNA MUSÍ JÍT vždy TAM KAM MÁ!
- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
no Ediku, asi jsem opravdu nejakej unavenej.
- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
Myslivost-Radime si.
jsem se docela pobavil. v meostaru me nasrali a to co pak zalozil Chalupnik, to uz jsem se fakt bavil.
Takova ta spanelska inkvizice, cistka v 50. letech hadr. Lidi kteri poukazali na to, ze jsem to nebyl ja, ale chalupnik, byli ignorovani, ti co se zastali, tak to schytali.
Nejvetsi sranda je, ze mi 4 dalsi napsali soukrome a ptali se na xy veci ohledne puskohledu.
radeji pry soukrome nez pres radime si.
No a ti dva si hezky pobreceli pred publikem o tom ze jsem jim napsal mail toho prvniho jsem poslal tam kam patri a tomu druhemu ze muze byt rad ze do nejake roudne nepojedu, ze bych mu dal par facek za to ze me nazval pitomcem.
nejvetsi sranda ale je, ze nase (vase) akce sraz lovectvi, dela myslivcum dobre jmeno, zlepsuje nazor lidi na myslivce. byli tam lidi i z jinych for a lidi co nejsou myslivci. Ohlasy byly, hele to bylo dobry, myslel jsem ze to bude na h---o, ale normalni lidi, sranda, nikdo nechlastal a pohoda.
jsem se docela pobavil. v meostaru me nasrali a to co pak zalozil Chalupnik, to uz jsem se fakt bavil.
Takova ta spanelska inkvizice, cistka v 50. letech hadr. Lidi kteri poukazali na to, ze jsem to nebyl ja, ale chalupnik, byli ignorovani, ti co se zastali, tak to schytali.
Nejvetsi sranda je, ze mi 4 dalsi napsali soukrome a ptali se na xy veci ohledne puskohledu.

No a ti dva si hezky pobreceli pred publikem o tom ze jsem jim napsal mail toho prvniho jsem poslal tam kam patri a tomu druhemu ze muze byt rad ze do nejake roudne nepojedu, ze bych mu dal par facek za to ze me nazval pitomcem.

nejvetsi sranda ale je, ze nase (vase) akce sraz lovectvi, dela myslivcum dobre jmeno, zlepsuje nazor lidi na myslivce. byli tam lidi i z jinych for a lidi co nejsou myslivci. Ohlasy byly, hele to bylo dobry, myslel jsem ze to bude na h---o, ale normalni lidi, sranda, nikdo nechlastal a pohoda.

- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Proč jsem taháte diskuzi o meostaru na radíme si. když si chcete užívat flame tak si užívejte v SZ. kdo si na tu diskuzi na radíme si přečetl, ví o čem je řeč. každopádně to není, jeden já nic to muzikant to všecko druhej 

Zastava M70 8*57JS Meopta 2100RD 7*50,
Nikon Monarch 8,5*56 DCF
Machač 12/70,12/70
----
i v leči jsou naši kamarádi
Nikon Monarch 8,5*56 DCF
Machač 12/70,12/70
----
i v leči jsou naši kamarádi