Pokud bych kupoval novou a chtěl od CZUB, tak jedině tuto.
Příspěvek od nimrod nimrod »
Edelweiss píše:Já bych šel do remingtona nebo tikky,cenově to je podobné a kvalitou je to jinde
Příspěvek od Patrik-30-06 »
Pokud chceš kvalitu a nemáš na novou, být tebou mrkl bych se na to ZG 47 co je tady v komisi, ráž 7x57 s dobrým střelivem - na všechno. Optika 4x32 do začátků úplně stačí, sám s ní lovím 10tým rokem a nemám problém. Ta flinta vypadá za tu cenu dost slušně a je to kvalitou úplně někde jinde než soudobá produkce. Osobně bych ti doporučoval radši starší zachovalou flintu a ušetřené peníze investovat do střeleckého tréningu a pro nákup kvalitní lovecké munice.Johan píše:Remington nevím, ale Tikka se mi prostě nelíbí, Možná tak ještě Sako, ale to už je cenově úplně někde jinde, stejně tak, jako můj oblíbený Sauerjá s myslivostí začínám, potřebuju veškeré vybavení, bohužel fakt teď nemám na to, abych dal za pušku s optikou 80 000-100 000,- Kč
![]()
Edelweiss píše:Já bych šel do remingtona nebo tikky,cenově to je podobné a kvalitou je to jinde
To platí jen pro ty kteří loví zvěř do, řekněme, 80kg a mají psa. moje zkušenostAndy píše:Já si myslím, že je úplně jedno o jakou ráži jde, vždy je to jen o střele, dopadové rychlosti => terminální balistice a schopnosti střelce zasáhnout to, co je potřeba. Odchylky v chování zvěře po zásahu za obdobných vstupních podmínek přičítám různosti du?evního a fyzického stavu loveného kusu. Napjetí, stres, oslabení organismu vlivem nemoci atd.