jsem rad ze jsi nasel munici s kterou jsi spokojeny.

Ona ta pravda je tak trochu jinde. Pokud vim tak se ti pokouseli najit naboje 3 lidi. Vcetne mne. Pokud vim, tak u vsech to dopadlo stejne, tj
1. nedal jsi na to dost casu
2. chtel jsi to zadarmo.
Problem je, a to vi vsichni co prebijeji, ze proste nekdy si komponenty sednou hned a mas naboj vylaborovany hned. staci na to radove 30-50 naboju.
Mozna bys mohl zacit s prebijenim sam abys byl schopen ocenit co to obnasi. Verim tomu, ze kdyz vemu tve zazracne YU patrony, tak z me flinty proste strilet nebudou. Ne tak jako moje, mozna ale budou litat lepe nez z tve.
http://www.sniper.cz/ruda/3x8mm_100m_Vulkan.jpg
Tohle je soustrel pri overovani nastrelu po vymene krouzku montaze na me 8x57, na 100m v leze z nozicek v 900m a foukalo. Vulkan 196gr, 48gr Lovex D073-06 FL kalibrace, OAL na dotek, podavani ze schranky. Vo=790m/s
Takto a lepe mi strili vetsinou vsechny flinty co do nich hledam laboraci. Nektere podstatne lepe. (nakonec jsi to videl i ve Svetnove). Ale treba AR-15 mi nesla vylaborovat vubec, nakonec jsem ji nechal nasrane ve sklepe skoro 3 roky. ted mam k dispozici Varget a zmenil jsem strely. Semiauto strili 1/3MOA. To strilela i Andyho Tikka nez si koupil Varminta, a najednou to proste nejde.
A predhazovat Lovex, myslim ze jsi byl svedkem namerenych hodnot co Andy strilel s SB.
Kvalita prebijeni se pozna na konzistenci ustovych rychlosti. Ne na tom jak flinta strili, to uz je otazka najit spravnou kombinaci komponentu.
Takze zatracovat nekoho za to, ze ti nenajde vhodnou kombinaci komponentu mi pripada tak trochu nefer. Zvlaste kdyz se ti za to nechce platit. Ono to totiz opravdu stoji cas, komponenty, najem strelnice, benzin atd.