Proto je lepsi byt radeji potichu
 alespon dle meho.
 alespon dle meho.
 Jinak mám většinu lišek spíš na otevřeném poli, někdy blízko někdy dál, střílím CZ 550 American, 308W, Meopta 3100 3-12x56 RD, SB HPCE 9,7g a celkem pohoda.
  Jinak mám většinu lišek spíš na otevřeném poli, někdy blízko někdy dál, střílím CZ 550 American, 308W, Meopta 3100 3-12x56 RD, SB HPCE 9,7g a celkem pohoda.radsi tam pojedeme na cuniky a nebudeme nic nechavat v aute, ne???Zdenek píše:BR-Radko: Já je lovim 8-mičkou a je to vcelku v pohodě. vždycky Záleží, kam se ti povede rána, jestli to jde přes lopatky nebo ne. Fotky bych ti nějaký poslal ale před vánocemi mi na Slovensku vykradli auto i s notebookem

http://www.devana.sk/Marek píše:To Steyer: Kde jsi sehnal tu vabnicku na to skoleni???
 . Stál jsem asi taky na blbym místě - uprostřed pole asi 200m od kraje lesa, abych alespoň něco viděl. Jestli bude víc vidět, tak pudu na ten veksl, snad bude štěstí.
  . Stál jsem asi taky na blbym místě - uprostřed pole asi 200m od kraje lesa, abych alespoň něco viděl. Jestli bude víc vidět, tak pudu na ten veksl, snad bude štěstí.   
No jasně SPCE - stři?ná hrana, 9,7g.BR-RADKO píše:Prepáč Steyer , ale chcel si napísat SPCE však ?
máš prosím ?a nejaké foto tých lí?iek , čo to s nimi spravilo ?