.
 . 

.
 .Myslim, ze naseho nejbeznejsiho brouka, ktereho vyfotil Alda ,tedy chrousta ,by mel poznat skoro kazdy. Jinak je mi jasne ze jsou to fotografie amaterske,ale kdyby byly trosicku ostrejsi,tak by to byla uplna parada.Lotr píše:4 roman300 - pěkné fotky, hlavně ta s tím zeleným broukem na krytu mušky, ta je obzvlášť povedená!
4 all: víte chlapi, co jste to vlastně vyfotili? Mimo Andyho čmeláka, toho jsem poznal bezpečně

musime dale cvicit
  musime dale cvicit   

Já si myslím že je to chroustek letní.Geronimo píše:Myslim, ze naseho nejbeznejsiho brouka, ktereho vyfotil Alda ,tedy chrousta ,by mel poznat skoro kazdy. Jinak je mi jasne ze jsou to fotografie amaterske,ale kdyby byly trosicku ostrejsi,tak by to byla uplna parada.Lotr píše:4 roman300 - pěkné fotky, hlavně ta s tím zeleným broukem na krytu mušky, ta je obzvlášť povedená!
4 all: víte chlapi, co jste to vlastně vyfotili? Mimo Andyho čmeláka, toho jsem poznal bezpečně
 Klidně se přiznám, že hmyz není moje nejsilnější stránka a proto se rád něco nového dozvím. A protože se trošku změnil i název vlákna, tak večer zas dodám nějaký fotečky, něco málo jsem fotil, když jsem byl s dětma na houbách
 Klidně se přiznám, že hmyz není moje nejsilnější stránka a proto se rád něco nového dozvím. A protože se trošku změnil i název vlákna, tak večer zas dodám nějaký fotečky, něco málo jsem fotil, když jsem byl s dětma na houbách  

Zpět na „Lovy bezezbraní / fotografie živé zvěře“