Popravdě nechápu, proč se lidé snaží zakládat stejné fórum, které tu již existuje. Buď to je tak ješitný, že chce mermomocí něco řídit, nebo sleduje do budoucna svůj ekonomický záměr. V každém případě já, ani moji přátelé zde na fóru s tím nemáme pochopení a proto každého, kdo bude obtěžovat uživatele mého fóra SPAMy okamžitě zaBANuji. V tomto přízpěvku mám na mysli pana Karlose, který zde rozesílal pozvánky do svého fóra, přičemž je dokonce tak na slovo skoupy, že mnohdy nenapsal k pozvánce ani text.
Rozdíl který cítím mezi takovými weby a tímto je v tom, že naše komunita není jen virtuální, scházíme se, známe se. Děláme to pro zábavu a proto, abychom sdělili něco nového i novým myslivcům. Nemlátíme zbytečně prázdnou slámu jen proto, abychom měli co nejvíce přízpěvků a stali se "guru" fóra. Zde jsme si naprosto rovni.
Andy
TIKKA T3 Varmint Stainless 308WIN, Leupold VX3 4,5-14x50 long range ill fine duplex
TIKKA T3x TAC 300WM, EAGLE TSV 14:02/75 640
ZKM452 22LR, PARD 008
IZ27M 12x76
ahoj Andy dobře jsi udělal, chtěl jsem ti to napsat, ale nechtěl jsem být bonzák a taky myslím že máš přehled. Kdo chce ať si to najde, ale toto nee. Takže díky.
Sauer 101, .30-06, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S, ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
Aktivní spolupráce s myslivci si velmi vážíme. Společně tak bouráme předsudky veřejnosti a pracujeme na konkrétním projektu, který pomáhá studovat a chránit přírodu kulturní krajiny. Děkujeme!