Zdravim vsechny nemate nekdo odkazy na hunters videa? Cena za 50 min video 600,- je docela dost. Pokud by mel nekdo zajem, tak jsem nasel lovy snu Madarsko a vzruseni z lovu na divocaky. Je prevedeno do divx, cca 750MB,ale do DVD zpet to pujde tez a prehraji si to vsichni i na DVD prehravaci .
Tak uz stahuji diky za vystaveni. Kdyz neco najdu tak zase dam sem. Vlastne jsem nasel, na torrentech a tam je to v DVD kvalite tj cca 4,5GB a bude stazeni trvat o mnoho dele. A asi to uz nebude v cestine,ale lovecka videa se urcite daji v anglictine ne?? Tak kdyby byl zajem poslu odkaz....
VIdeo je v poradku, nejspis budes mit na PC chybu v instalovanem codeku. Zkus na www.stahuj.cz zadat "codek pack" stahni nainstaluj a bude to OK uvidis
Alespoň nějak přispěji, posílám odkaz na stažení videa z lovu divokých prasat v Maďarsku, trvíní necelé půl hodiny, hodně akce, spoustu výstřelů a ještě více divočáků. Etika trochu pokleslá, takže pocity rozporuplné, ale přesto video rozhodně stojí za stáhnutí (11x rapidshare) - Vaše názory na video si rád přečtu a přispějí i ostatním k rozhodnutí zda stahovat či ne. Předchozí videa - lovy v Kanadě, Polsku a Maďarsku se mi líbí po všech stránkách - akce,zvěř, vcelku slušné české komentáře a průběh lovu.