Jeleni rije 2009
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jeleni rije 2009
Tak to jsme stejně postižení...na kapry na LM jezdím už nějaký ten rok, vždy na jaře první týden v červnu. Letos nám do tábora v noci přišel medvěd...jinak skoro každý večer není problém napočítat kolem 20ks vysoké a nějaké to prase na loukách...
Potom jezdím na podzim s přítelkyní na hotel nebo penzion...
Potom jezdím na podzim s přítelkyní na hotel nebo penzion...
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Já se občas courám u Liptovského Hrádku.Super příroda,super lidi.Tvrdí a upřímní.Super říje a karpatáci.Letos bohužel problémy.Už se bojím našeho nového zákona pokud nějaký bude.
Naposledy upravil(a) Zdenek41 dne pát 11.9.2009, 9:16, celkem upraveno 1 x.
Ve středu večer troubilo 8 jelenů z toho 3 třet věková podle mého odadu, 2 druá a 3 prvn, těmto ještě mov nešlo. Ve čtvrtek ráno vzledem k vojenskému výcviku troubilo vše z lesa, ale u přesto jsem viděl 7 jelenů z toho 2 prvn, 2 druá a 3 třetí věkovka. Ráno super.
- Geronimo
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho jak pises ,soudim ,ze rije je uz v plnem proudu.VJM píše:Ve středu večer troubilo 8 jelenů z toho 3 třet věková podle mého odadu, 2 druá a 3 prvn, těmto ještě mov nešlo. Ve čtvrtek ráno vzledem k vojenskému výcviku troubilo vše z lesa, ale u přesto jsem viděl 7 jelenů z toho 2 prvn, 2 druá a 3 třetí věkovka. Ráno super.

Blaser R93 Professional 9,3*62 - Zeiss 3-12*56 Diavari VM T*
"Budeme navždy znamí, podle stop které zanecháme" Sitting Bull - sioux
"Budeme navždy znamí, podle stop které zanecháme" Sitting Bull - sioux
-
- Zkušený diskutér
rije je v plnem proudu, ale u nas uz prsi... takze suprove pocasi na riji je pryc
ale ja uz mam na zitrek sbaleno 

Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
Tady v Olomouci zatím neprší, a asi pršet zatím ani nebude. Vše zůstává v Praze a na Vysočině.
Počasí je na říji zatím super.

Hynku a z které strany na Maře chytáš? já jsem na Maře ještě nikdy nic neviděl akorát v Mikuláši pěkné kočičky
. a chlapi co vše je potřeba pro možný lov na sk? slovenský polovný lístek,zbroják a co ještě? a kolik to stojí? dík

-
- Častý návštěvník
Zdravím, nevíte jak jsou na tom Brdské lesy??? LS Obecnice Za týden tam se tam jedeme podívat. Jinak počasí na příští týden prý nic moc..
CZ 550 FS .308 W; Meostar R1r 3-12x56 RD
Český fousek - BAD ; Patterdale terier - Brit
Český fousek - BAD ; Patterdale terier - Brit
brdské lesy zatím klid a ticho
Broumovské skály - jeleni troubí již něco málo přes týden, není to ovšem pravidlem každého dne, tudíž říje pomalu ale jistě také tady začíná.
Pro Aleše: Přeji mnoho krásných zážitků a Lovu zdar na Libavé!!!
Pro Aleše: Přeji mnoho krásných zážitků a Lovu zdar na Libavé!!!
zdravím, nevíte jak to vypadá kolem vrbna? rano jsem byl poslechnout na libavé a ani hláska..
Jeleni trouběj i podél cesty M.Libavá - Podlesí.
-
- Pravidelný diskutér
Ahoj stejně jako loni(kdy se mi tedy nepoštěstilo) bych chtěl někoho z vás poprosit jestli by mi jako adeptovi nedal nějaký tip na místo kde by se dala zažít jelení říje už asi 3 roky se pokouším a stále nemám štěstí.Děkuji předem za případné tipy pokud by to jinak nešlo jsem ochoten obětovat za tento zážítek i nějakou rozumnou finnační částku
Rössler Titan 8x57JS+Meostar R1 7x56RD
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Obvykkle lovíme v zátoce od Prosieku, je tam přes rameno výhled na kopec obklopený jenom loukami, navazujícími na les...curil píše:Hynku a z které strany na Maře chytáš? já jsem na Maře ještě nikdy nic neviděl akorát v Mikuláši pěkné kočičky. a chlapi co vše je potřeba pro možný lov na sk? slovenský polovný lístek,zbroják a co ještě? a kolik to stojí? dík
Tak dnes ráno jsem z Brdských lesů slyšel první zatroubení, podle slov hospodáře v honitbě včera "řval u jeteliště jako kanec"