Kulovnice - ČZ
K té pojistce je to asi takto. Pojistak je opravdu hlučnější, ale. když mám čas a tedy si nechci ani zvěř vypla?it a v klidu a potichu odjistit, tak tu pojistku chytnu do obou prstů a tím i eliminuji to hlučné cvaknutí. V klidu to přejde o ten jeden skok, já si pak zamířím a střílím. Pokud je to ve spěchu (třeba na běžící kus na natláčce) tak je to jedno. To jsem nachystaný, mám zamířený a najednou je cvak pojistka a hned za tím cvak spouš». takže když to ta zvěř sly?í, tak nic nesthne udělat. Přesvědčil jsem se o tom, kdy mi přišla liška pod posed na ca 20m a ?la směrem ke mně. Potichu jsem vytáhl flintu z okna, zamířil a v tom znejistila a zastavila se. No a pak následovalo cvak cvak a liška se nestihla ani hnout. Je dobré, ky? příjde na posed dát tu pojistku do druhé polohy (na bílou).
Teď něco k tomu ulo?ení té hlavně. nemůžu teď přesně říct, jak to je u mě. Ale domnívám se, že bych tu bankovku neprostrčil. I přes to vše mi to střílí opravdu přesně. Podotýkám, že nastřeluji na 80m a střílím max do 200m spíše tak kolem 100m. Teď je tu otázka, mám-li se tím ulo?ením u té zbraně zabývat. protože pokud to střílí přesně, tak mi připadně zbytečné do toho nějak vrtat. No uvidíme.
Teď něco k tomu ulo?ení té hlavně. nemůžu teď přesně říct, jak to je u mě. Ale domnívám se, že bych tu bankovku neprostrčil. I přes to vše mi to střílí opravdu přesně. Podotýkám, že nastřeluji na 80m a střílím max do 200m spíše tak kolem 100m. Teď je tu otázka, mám-li se tím ulo?ením u té zbraně zabývat. protože pokud to střílí přesně, tak mi připadně zbytečné do toho nějak vrtat. No uvidíme.

CZ 550, 308 Win. / CZ 527 Varmint 223Rem / CZ 550 300WinMag / BO 98 9,3x62
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
ta FS pazba se muze kroutit po cely dylce,proto se to u presnych pusek nevidi. takze nevim jestli ma cenu to ladit. ja to delal proto ze sem ladic pian a kutim porad nejaky hovadiny a cerneni na boku se mi lehce otrelo a udelali se mi tam bili 1mm flicky asi 3. Nastrel me 550 byl z UB s tim bidnym ulozenim na 50m 3 rany stredy 7mm. strilel sem tak 3 roky a zadny vlivy na presnost (teda v mem podani pri lovu a 2h cekani v mrazu)
Vetsi problem v presnosti bych videl ten, ze kdyz je drevo suche pekne vyschle a nekam to tlaci hlaven a ted se to nastreli, tak co to bude delat v zime, pri mlze nebo kdyz to zmokne a natahne to drevo.
Ja to kolem pozdra zaveru vypodlozil(na zacatku a na konci), sekundakem prilepil vselijaky hovadiny od dyhy az papir a kdyz to tam davam tak to tam namacknu trochu silou(je to presny) a utahnu srouby a hlaven presne v drazce uprostred. mam lux
Vetsi problem v presnosti bych videl ten, ze kdyz je drevo suche pekne vyschle a nekam to tlaci hlaven a ted se to nastreli, tak co to bude delat v zime, pri mlze nebo kdyz to zmokne a natahne to drevo.
Ja to kolem pozdra zaveru vypodlozil(na zacatku a na konci), sekundakem prilepil vselijaky hovadiny od dyhy az papir a kdyz to tam davam tak to tam namacknu trochu silou(je to presny) a utahnu srouby a hlaven presne v drazce uprostred. mam lux
....tak jsem si právě přivezl domů kulovnici, kterou jsem měl v prodejně Kotík s.r.o. Vy?kov na osazení montáže a nastřelení k puškohledu. Nejenom, že to trvalo týden, ikdyž mi řekli, že to bude do drůhého dne, ale vystřelil mi 6x RWS KS150grain a když jsem ho požádal až mi ukáže nástřelku, tak se divil proč to po něm chci. než ho někde vy?trachal, tak jsem se zeptal, jak to chodí, řekl mi, že dobře. Nechal jsem si ji nastřelit na 150metrů, po dotazu, jestli mají takovou dlohou střelnici, tak mi odpověděl, že to nastřeluje ve své honitbě v lese. když jsem viděl nástřelku, kde bylo šest děr v rozmezí tak dvaceti centimetrů. Ale středu se to moc nepřibli?ovalo. když jsem se zeptal, který jsou poslední střely, odpověděl mi, že ´ty neblí? středu (tak 3cm od něj). Prý že to v rukách líp neudrží.
To už mi stačilo, zaplatil jsem 1700kč za jednodílnou montáž, 350 kč za usazení montáže a 500kč za nastřelení, zbalil flintu a z výrazným zbohem jsem odešel. Co k tomu dodat? Snad jen, že si prostuduji manuál od puškohledu a pojedu do Kroměří?e na střelnici to vyzkoušet sám.
Kdyby jste byl někdo poblí? Vy?kova i Brna a nabídli mi své služby moc bych to uvítal. Nechat si to nastřelit vhoolem, nebo Andym či Edelweisem by fakt nebylo špatný...

MAUSER M03 8x57IS,Zeiss Victory Diavari 3-12x56 T* kříž 60
Bettinsoli diamont lux 12/76,12/76
BRNO Mod. 1 cal 22 Long Rifle
ESCHENBACH trophy AS/P 8x56B
ESCHENBACH farlux selctor D 8X42BG
.... no, s tou 50metrovou střlnicí jsem mu to taky řekl a jeho odpověď byla, "jak může někdo na padesátimetrové střelnici nastřelit na 150 metrů"? Tak jsem mu to nastínil, samozřejmě dle navodu na těchto stránkách, a on začal kroutit hlavou a že to jsou tací, co jim pak stepují přededveřma aby jim to nastřelili....
Co dodat? Snad jen, že bů?e být vždycky hůř!
Co dodat? Snad jen, že bů?e být vždycky hůř!

adeptm:
Jo tak to ti udelali fakt dobrou sluzbu
Ale aby sis nepripadal jako blbec... muzu ti sdelit, ze i ja jsem neodolal a nechal si zbran cca 2x v zivote nastrelit. Poprve to byla ta IZka... a udelal jsem to proto, ze uz jsem nicemu neveril. Podruhe kdyz jsem si na "tice" nechal delat bedding. To prvni sem nastrel videl ale neveril. To druhe jsem veril ale nastrel nevidel
)
Jo tak to ti udelali fakt dobrou sluzbu

hele pánové, až Vás nevemu za slovo. Mám ségru v Týně nad Vltavou a rodinu ve Veselí na Lu?nicí. To je k Vám už pak jen kousek. Kdyby nebyl ten fičák tak sedám no mopeda a jedu
Já si teď tu flintu aspoň pěkně vyčistím 

Tak čo poviete na toto, že by to bol len počítačový ?kriatok, alebo je to fakt. Pred cca 2 tý?dňami mi z CZUB odpísali že také niečo nebude ani náhodou.
http://www.jgstrade.com/scripts/podrobn ... popis[url]

http://www.jgstrade.com/scripts/podrobn ... popis[url]
-
- Pravidelný diskutér