Bresser LE 10x50
Bresser LE 10x50
Máte s tímto kukátkem z limitované edice někdo zkušenosti ? Měl by mít sklo Bak 4 podle prospektu a úpravu FMC.Mám ho možnost sehnat nový za 600 kč.

Naposledy upravil(a) George dne pát 27.11.2009, 18:31, celkem upraveno 3 x.
- RADEK
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bresser LE 10x50
To je nejak podezrele levne s timto skusenost nemam ale mam 8x56jagd a ten je velmi slusnej jak na noc tak za sera jsem s nim spokojenej a cena byla 3800,-kupoval jsem ho v lete.
CZ 550 standart 30-06springfield,IZ 27 16/16,
Brakýř jezevčíkovitý
Brakýř jezevčíkovitý
je to limitované edice pro Lidl loni ho měli po vánocích za 400kč tak jestli chceš něco na hraní pro děti tak to kup kámoš ho koupil jak poslední záchranu do auta a vydržel mu půl roku než se rozpadnul

CZ 550 american 308win.
Ano bude z Lidlu. Chci něco jen na občasné kouknutí z auta.Můžeš být konkrétní co se mu na něm rozpadlo ? Na netu jsem ho viděl v cenách1800 a ž 2200 kč. Tak to snad nebude takový šunt. Měl by mít i lepší sklo Bak 4. Dělají ještě jeden levnější tip se sklem BK 7 , ale ten to není. Jen pro ilustraci jestli jde opravdu o tohle.http://www.svetdalekohledu.cz/product_i ... cts_id=135
začala se vyklat celá ta pohyblivá část tak že stím nesměl drknout o čelo ale byli solidní vrátily mu prachy hned bez debat na ruku to samý mě začal dělat ten můj bresser cobra 7-21x40 ale po deseti letech tak že makal docela dlouho teď mám nový Bresser Condor 8x56 a to je o něčem jiném
CZ 550 american 308win.
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jestli je to za 600 tak bych to asi zkusil -mas na to 2 roky zaruku takze az se ti to vysere(a ono se to vysere
) tak ti ho vymeni nebo ti vrati penize.

Sauer 202 + Zeiss Victory HT 3-12x56, Sauer 404 8x57 IS, CZ 550 Lux 308W...
Záruka je dokonce 5 let tak není co řešit.
Bresser je ve fůzi s firmou Meade a dalekohled prodávaný v Lidlu v Německu byl tak před 2-3 lety Meade 10x50. Vylepšili ho trochu .MC úprava,přejmenovali na Bresser LE 10x50 a prodlouřili záruku na 5 let a zase se prodává dál.Na německých forech nedopadl nejhůř, v druhém ekonomickém testu u Poláků taky ne.
Polácí ho mají v testu sdaleko lepšími značkami ještě pod názvem Meade 10x50
Koukněte na tento test , docela zajímavé :
http://optyczne.pl/10.3-Test_lornetkek_ ... yniki.html
Bresser je ve fůzi s firmou Meade a dalekohled prodávaný v Lidlu v Německu byl tak před 2-3 lety Meade 10x50. Vylepšili ho trochu .MC úprava,přejmenovali na Bresser LE 10x50 a prodlouřili záruku na 5 let a zase se prodává dál.Na německých forech nedopadl nejhůř, v druhém ekonomickém testu u Poláků taky ne.
Polácí ho mají v testu sdaleko lepšími značkami ještě pod názvem Meade 10x50
Koukněte na tento test , docela zajímavé :
http://optyczne.pl/10.3-Test_lornetkek_ ... yniki.html
Naposledy upravil(a) George dne úte 24.11.2009, 18:13, celkem upraveno 3 x.
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no tak jestli je zaruka 5 let tak tady neni o cem debatovat. urcite na koukani v noci to nebude ale podle toho co pises to ani na noc nechces.
Sauer 202 + Zeiss Victory HT 3-12x56, Sauer 404 8x57 IS, CZ 550 Lux 308W...
Ne , jen mám trochu úchylku na dalekohledy
vzhledem k tomu , že jsem kdysi podědil po dědovi kvalitního trofejního Hensoldta 7x 56 a dalekohled využiji jak v práci tak v přírodě okolo chalupy a je mi líto tahat toho veteráma z WWII.

Tak dnes jsem ho v Lidlu po ránu trochu s rozpakem koupil.Jak se , ale zdá ,tak je to velmi dobré kukátko za ty prachy. Obraz je jasný a ostrý , brilantní až prakticky do krajů , nešilhá a pupily mají v průhledu čistý kruhový tvar bez výkusů což značí dobře vybroušené hranoly.Hvězdy se jeví jako jasné body bez bočních paprsků. Má super hloubku ostrosti , není nutné tak často přeostřovat.Veškeré sklo v dalekohledu má povrchchvou úpravu - FMC (Full multi coated) .Prostě po optické stránce je O.K.
Podle českého návodu je výrobce opravdu Meade . Bresser 10x50je pouze obchodní označení.Skutečná váha přístroje je 720 g , váženo osobně.
Jedině co mi nesedí tak ten pogumovaný povrch , chytá se něj trochu víc prach. Jinak na pohmat je příjemný neklouže v ruce a guma dobře tlumí hluk při manipulaci s tímto přístrojem.Otázka je jaká bude životnost gum. potahu.
Tady je odkaz:http://www.surplusandadventure.com/shop ... 97481.html
Podle českého návodu je výrobce opravdu Meade . Bresser 10x50je pouze obchodní označení.Skutečná váha přístroje je 720 g , váženo osobně.
Jedině co mi nesedí tak ten pogumovaný povrch , chytá se něj trochu víc prach. Jinak na pohmat je příjemný neklouže v ruce a guma dobře tlumí hluk při manipulaci s tímto přístrojem.Otázka je jaká bude životnost gum. potahu.
Tady je odkaz:http://www.surplusandadventure.com/shop ... 97481.html
a akce běží znovu - měl jsem jeden v ruce a za ty peníze .............. je to vážně dobrý
ZKK 601 243 Winchester + Meopta ZD 3-12x56, ZKK 601 308 Winchester + Fomei Beater 1-4x24, dvojka ZP 16\70,16\70
že bych také navštívil Lidl... 

Myslivost lovectví videa a mnoho dalšího najdete na tomto mysliveckém portálu. Zapojte se taky...
- chitus 123
- Nový návštěvník
Od pondělí znovu běží akce v Lidlu.Nejspíš si pro něj půjdu. NO ALE NEKUPTE TO,KDYŽ JE TO TAK LEVNÝ.
asi tak, dneska ráno tam byli 3 lidi online přebíračka:-) tak sem si jeden vzal, čekám na nákup s pořádným do Lysý, zatím mám několik favoritů, ale aspon budu mít srovnání s 10x50 "nejnižší model", za 500,-:-)
jinak co jsem se koukl z okna mezi baráky tak mi to přišlo pěkný
výdrž a kvalitu nehodnotím, mám to na koukání přes den když půjdu se psem, a čekám do Lysý... Nikon, Essenbach, Vortex.. hlava jak balon:-)
jinak co jsem se koukl z okna mezi baráky tak mi to přišlo pěkný

ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
- chitus 123
- Nový návštěvník
Tak jsem si jeden kousek dnes přinesl z Lidlu domů.Za tu cenu nečekám žádnou kvalitu,ale na chvilku to snad postačí.Délka funkčnosti bude asi adekvátní k ceně.Sice je na něj 5 let záruka,ale snad si co nejdřív pořídím něco podstatně lepšího.