Zavařený divočák
Zavařený divočák
Plecko z divočáka nebo ořezky umelu na dírkách 6mm přidám trochu vepřových bůčku aby to nebylo moc jalové osolím trochu pepře a kmínu dám do flašek a zavařím. Nemá to chybu na studeno jen s chlebem do rizota an špagety atd. kam se ne to hrabe koupené vepřové ve vlastní nebo luncheon.
CZ 537 30-06
troják G.Tichý 8x72R, 16x65
troják G.Tichý 8x72R, 16x65
Re: Zavařený divočák
To je hodně dobrej nápad,to musím vyzkoušet.
-
- Pravidelný diskutér
- Příspěvky: 247
- Registrován: úte 09.1.2007, 17:53
- Bydliště: Děčín
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zavařený divočák
Pepo prosím jak dlouho se to musí zavařovat a při jaké teplotě??
CZ550FS-7x64 DOCTERclassic 8x56RD
Re: Zavařený divočák
Zavařuji 2,5 hodiny nevím na kolik vařím to bez teploměru nechám vřít vodu. Je to maso tak raději víc a dýl rozvaření nehrozí.
Mohu jen doporučit zatím kdo ochutnal tak tomu chutnalo.
Mohu jen doporučit zatím kdo ochutnal tak tomu chutnalo.
CZ 537 30-06
troják G.Tichý 8x72R, 16x65
troják G.Tichý 8x72R, 16x65
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Příspěvky: 3179
- Registrován: ned 24.9.2006, 16:01
- Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zavařený divočák
Pepčo přidej směs koření do šunkového salámu a pak je to uplná bomba,jinak jednoduché a velice dobrý nápad.
Re: Zavařený divočák
Zdenku koření na šunkový salám je kmín, pepř a sůl jde jen o poměr.Chce to zkoušet dá se přidat cokoli zkoušel jsem i sýr a nebylo to špatné.
CZ 537 30-06
troják G.Tichý 8x72R, 16x65
troják G.Tichý 8x72R, 16x65
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Příspěvky: 3179
- Registrován: ned 24.9.2006, 16:01
- Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zavařený divočák
Ne ne Pepčo to si nerozumíme.Je to něco jako francouzské koření.Možná se to dá i koupit nevím.
http://www.aromka.cz/nabidka-pro-masoko ... drubezarny
http://www.progast.cz/masny-prumysl/pri ... rogast/#i2
Vím,že je to chemie.Je škoda,že co je dobrý je i nezdravý.
http://www.aromka.cz/nabidka-pro-masoko ... drubezarny
http://www.progast.cz/masny-prumysl/pri ... rogast/#i2
Vím,že je to chemie.Je škoda,že co je dobrý je i nezdravý.