lorinc děkuju za info ale teď jí neřeším to až zase něco našetřím takže to může trvat tak půl roku, rok než o ní začnu uvažovat na vážno

Příspěvek od Josef Kuřitka »
Příspěvek od vhool »
Příspěvek od argonaut2006 »
Wholl mel jsi Rösslera v ruce strilel jsi s nim?Mysliš ze to hlinikove telo zaveru je pro bezneho myslivce nejak hrozná nevyhoda?Nemyslim to nejak zle ale myslim ze odsoudit kvapem tuto zbran vetou "ono ani neni moc co porovnavat s flintou co ma hlinikovy telo zaveru" mne prijde dost ukvapene myslim ze v teto cenove hladine rozhodne nejde o spatnou zbranvhool píše:no ono ani neni moc co porovnavat s flintou co ma hlinikovy telo zaveru .navic jich tu zase tak moc neni ....
Příspěvek od vhool »

startujes hezky ale na blbym miste
 startujes hezky ale na blbym miste   nic neodsuzuju,roslera znam a docela se mi libi jen se mi nelibi hlinik na zbrani .bylo to mysleno ale tak ze nema cenu porovnavat dve rozdilne konstrukce s jinou filozofii navic zbran kde se da menit hlaven coz ani u tikky ani CZ a ani u rem neni.je to proste jina koncepce a tudiz to lze srovnavat zase jen se stejnou koncepci
 nic neodsuzuju,roslera znam a docela se mi libi jen se mi nelibi hlinik na zbrani .bylo to mysleno ale tak ze nema cenu porovnavat dve rozdilne konstrukce s jinou filozofii navic zbran kde se da menit hlaven coz ani u tikky ani CZ a ani u rem neni.je to proste jina koncepce a tudiz to lze srovnavat zase jen se stejnou koncepci  
Příspěvek od vhool »

, no ono 400 ran je nic,uvidis po 10.000 ranach ale muj hlavni duvod proc mi nesedi hlinik na pouzdre je ten ze ocel a hlinik maji rozdilnou tepelnou roztaznost to se mi proste nelibi
 , no ono 400 ran je nic,uvidis po 10.000 ranach ale muj hlavni duvod proc mi nesedi hlinik na pouzdre je ten ze ocel a hlinik maji rozdilnou tepelnou roztaznost to se mi proste nelibi  

Příspěvek od duch Pampuch »
 , to ze ma lucik a kus okolo zasobniku ze starych PET lahvi bych prezil, ale umelohmotna spoust jak na detske pistolce s delici rovinou pod ukazovak mi dostala.Ze by misto podelneho drazkovani?Mozna ze slo o nepovedeny kousek. Take vyndavani zasobniku mi prislo nejake debilni. Protoze nerad kupuji zajice v pytli, tak bych volil CZ. Tezko si nekde budes vybirat z 5 Remingtonu nebo podobne a kdyz si ho nechas privezt a reknes pane Martinek/pane Proarms, ja ji nechci, ona ma hnusnou pazbu, tak by jsi mozna jel domu jinym autem, dlouhym, cernym
 , to ze ma lucik a kus okolo zasobniku ze starych PET lahvi bych prezil, ale umelohmotna spoust jak na detske pistolce s delici rovinou pod ukazovak mi dostala.Ze by misto podelneho drazkovani?Mozna ze slo o nepovedeny kousek. Take vyndavani zasobniku mi prislo nejake debilni. Protoze nerad kupuji zajice v pytli, tak bych volil CZ. Tezko si nekde budes vybirat z 5 Remingtonu nebo podobne a kdyz si ho nechas privezt a reknes pane Martinek/pane Proarms, ja ji nechci, ona ma hnusnou pazbu, tak by jsi mozna jel domu jinym autem, dlouhym, cernym   Kdyz se ti  neco podela, dily mas po ruce a vetsina puskaru je vyucena v brode, takze by to mohli umet i opravit, s tikkou muze byt problem. Vhollem reklamovany tip remingtona jsem mel v ruce a nejak jsem ho ani nechtel pustit, hezke to bylo, bylo za co vzit pekna pazba, spoust hladka, pojistka ticha, velkej cudlik, dlouhy krok, zaver behal hladce, akorat me chybelo 55t penez protoze byl s optikou a nohama a nevim co bych delal z 308W
 Kdyz se ti  neco podela, dily mas po ruce a vetsina puskaru je vyucena v brode, takze by to mohli umet i opravit, s tikkou muze byt problem. Vhollem reklamovany tip remingtona jsem mel v ruce a nejak jsem ho ani nechtel pustit, hezke to bylo, bylo za co vzit pekna pazba, spoust hladka, pojistka ticha, velkej cudlik, dlouhy krok, zaver behal hladce, akorat me chybelo 55t penez protoze byl s optikou a nohama a nevim co bych delal z 308W   ..
 ..Příspěvek od vhool »