jakou kulovnici?
jakou kulovnici?
ahoj,ve zbraních se nevyznám a chtěl bych poradit jakou značku kulovnice pořídit z těch levnějších? CZ,Voere,Rosler,Tika.dík
Re: jakou kulovnici?
Myslím, že o výběru kulovnic je tady už hodně napsáno.
Nicméně pokud jsi to četl, a stále nevíš, měl bys alespoň upřesnit co od té nové kulovnice očekáváš. A jaké provedení chceš.
Nicméně pokud jsi to četl, a stále nevíš, měl bys alespoň upřesnit co od té nové kulovnice očekáváš. A jaké provedení chceš.
- yardaz
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že je dost podstatné kolik do toho chceš vrazit, horní hranice je téměř neomezená 

Přání bývá nebezpečně často otcem myšleky!
Nepište mi prosím SZ. Pište mi na mail: info@naposed.cz
www.pumaknives.cz
Nepište mi prosím SZ. Pište mi na mail: info@naposed.cz
www.pumaknives.cz
prostě co nejlevnější tady z těch průměrných značek.já vím že toho je napsáno dost jen bych chtěl nějaké krátké recenze která zbraň se dá z těch obyč.dík
-
- Pravidelný diskutér
No když píše "jakou značku kulovnice pořídit z těch levnějších jako je CZ,Voere,Rosler " Tak je asi cenová haldina daná ne?Za mě bych šel do nekteré z trojíce Voere,Rosler,Tika ale být tebou tak bych se snažil každou z této nabídky osahat a rozhodl bych se podle svého dojmu myslím že ani s jednou z těchto značek velkou chybu neudělášyardaz píše:Řekl bych, že je dost podstatné kolik do toho chceš vrazit, horní hranice je téměř neomezená

Rössler Titan 8x57JS+Meostar R1 7x56RD
já na zbraně moc nejsem,jo líbí se mi hezké zbraně ale nesleduju novinky a nové náboje,moc to nežeru,žádný flintofil
.

- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Že nejsi flintovil je vidět, spíše takový Čurila Plenkovič, ne???
Dopuručil bych Ti IŽ, na boucháni bude stačit a ješte ušetríš

Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
tak to ti nevím tudle nedoporučuju nikomu po vlastní zkušenostiChoochoo007 píše:Že nejsi flintovil je vidět, spíše takový Čurila Plenkovič, ne???![]()
![]()
![]()

chochooo ty jsi vtipálek ! ižku si strč do p....!!! (do plenek to není) 

- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
No mam chut toto tema zamknout. o CZ, Tikka a ostatnich zbrani je tu napsano mraky a zde nanapise nikdo nic noveho. Kazdy bude vychvalovat to co ma, ci hanet to co mel. vyhody nevyhody jednotlivych zbrani jsou popsany mnohokrat, potrebne upravy rovnez.
Zamerne nepisi nejake doporuceni presto ze mi proslo rukama hodne remigtonu, Tikka, CZ550, .... protoze vsechny se nejakym zpusobem potrebuji dodelat. Drazsi zbrane potrebuji mensi investice, levnejsi potrebuji vetsi investice takze to vyjde nastejno, presnost a spolehlivost bude v podstate stejna. U levnych zbrani je vetsi riziko, ze budu mit pech na spatny kus atd.
Zamerne nepisi nejake doporuceni presto ze mi proslo rukama hodne remigtonu, Tikka, CZ550, .... protoze vsechny se nejakym zpusobem potrebuji dodelat. Drazsi zbrane potrebuji mensi investice, levnejsi potrebuji vetsi investice takze to vyjde nastejno, presnost a spolehlivost bude v podstate stejna. U levnych zbrani je vetsi riziko, ze budu mit pech na spatny kus atd.
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz
- Choochoo007
- Zkušený diskutér

Jaky plenky???

Jen mi prislo, ze uz je to tady jak na myslivosti, placnuti otazky a zaplacnuti fora. Ja Ti tedy doporucim z jineho soudku

Howa kvalitou si myslim srovnatelna s Tebou uvedenymi a cenou vyrazne lepsi, cca 17500. Myslim ale, ze zde neni dale co rozvijet, poku je zde tema "CZ 550 American nebo Tikka Hunter"
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
neznám Plenkoviče
. tak sorry že se ptám,šlo mi jen o to jestli jsou některé výrazně lepší a naopak jinak nic,nechce se mi tady vyhledávat půl dne.klidně to smaž.asi prostě 550 a hotovo.dík

Roky som mal 55O , T3 , Rosssler .Najlepšia z nich T3 pre chod záveru a celkové spracovanie , presnosťou sú cca +- na rovnakej úrovni . Chod záveru a spúšte najlepšia T3 , Rossler , ČZ a ešte na CZ bacha na napináčik , nemožeš ho davať na fouknutí lebo sa može stať , že pri zmene teploty /mráz/ už držať nebude a budeš prekvapený ..