Neznáte náhodou někdo tuhle hračku potřebuji nějaký přibližovadlo do práce a do revíru tak jsem koukal na skůtry a narazil jsem na tyhle čínský hračky bylo by to na silnici a polní cesty žádný vývraty a jiný šílenosti ATV EGL Lyda Xplorer 250cc
Jeden náš člen tuhle lacinou čínu má, ale nevím zda přesně tenhle tip. Používá to vcelku běžně, tedy na polní cesty, žádnej terén a nevím že by měl nějaké vážnější problémy. Na odvoz úlovku a závoz krmení si udělal lehkej vozejček, kterej za tím tahá.
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
To: OndraH ta YAMAHA Grizzly 700 bude dobrej kup. Strejc má tu 660 a to je dělník. Má tam naviják a na zimu pásy fakt super věc. Co se týče spolehlivosti neměl s tím žádnej problém.
jak už jsem psal chci to jenom na popojíždění na práci je traktor nebo subaru tak že za to nemínim dávat víc jak stojej ty čínský hračky a za to žádnýho japonce s papírama nepořídim
Taky jsem to řešil čtyřkolkou, Arctic Cat 700 TRV , dvoumístnou, na SPZ + vozík pro ATV s SPZ (nelze oficiálně jezdit s vozíkem za os. auto) Jedu tam ,kam prostě potřebuji a tam se SUV neodvážím ani náhodou. Toto řešení pohybu v terénu mohu jen doporučit, krmení , odvoz úlovku apod.
známej čínský rodával, ale skončil s nima.. tragická dostupnost dílů a servisu - přeci jen je to "traktor" takže tam věci odchází i plánovitě... půlka věcí plastovejch takže neopravitelnejch...
šel do "drahé ojeté" hondy a neřeší to.. každý moto-servis mu to opraví
ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Pokud by to někoho zajímalo mám už něco najeto tak byh mohl pomoct s výběrem,já momentálně používám tohle: http://motolada.rajce.idnes.cz/access/
Je to zadokolka ale neexistuje kopec co to nevyjede
Každopádně pokud koupíš čínu tak z toho bude časem jenom věšák na hadry tomu věř
Uvažuju o koupi pracovní čtyřkolky (550, 4x4, redukce, kola 14) do revíru a mimo jiné by mě zajímalo, jestli by se za tím dala tahat např. stará koňská sekačka nebo obracák poháněný otáčením kol ? Máte někdo tušení ? Jinak, jak v zimě ve sněhu, nezahrabe se s vozíkem a krmením, třeba přes pole ? Díky.
Velký munsterlandský ohař, Bavorský barvář, Slovenský kopov
4x4 se nezahrabe,ale mussíš naložit úměrně motoru na což přijdeš praxí.Gladiátor ti na sněhu pojede v pohodě se vzorkem,pásy jsou lepší.tahat můžeš všechno co má žehličku na standardní kouli.