Co by jste udělali? Zamykat všechny posedy je nesmysl, to pak každej budem jak kastelán z Karlštejna. Jedno nehumánní řešení mě napadá, vzít metr hadice a počíhat si na něj, ale třeba někoho z Vás napadne něco elegantnějšího........

Příspěvek od vhool-member »
kabát to bych pochopil ale viděl jsem hodně málo křováku co po sobě uklízí,jsem taky z vesnice a přikláním se k tobě,ale kameráde to neklapne.........ani náhodou ten bude dělat bugr .....už ted ho dělá kolega to píše!kabát píše:tento příspěvek je částečně OT ale mám potřebu TO sdělit.
Každý máme nějaké majetkové poměry, a prošli jme si nějakým vývojem. Po svých zkušenostech vím,
že člověk může - často - né vlastní vinou klesnout až na úplné dno.
Mám postaveno několik kazatelen kde se dá přespat a už je nezamykám. Kdo chce se podívá, rozhlédne. I dorost je občas použije. Kdo chce ničit, zničí i zamčenou. Pokud bezdomovec potřebuje přebývat a stačí mu k tomu kazatelna, nevěřím že se mezi myslivci nenajde trochu tolerance a materiálu k tomu aby si takovou chatrč mohl zbudovat.
Možná je to zase ta dědina, která mě vychovala, tady si i malé děcka nashání desky, vezmou kladívko a hřebíky a v lese staví boudy.
Jiná věc je pokud je tak zdechlý že nechce!!!
Příspěvek od vhool »