Já jsem jen chtěl říct,že není hranice 70 kg vážící lončák na 200 metrů.Shiva píše:Tommy
Mozna by sis to mel precist cele a pozorne. Nikdo nerika ze se to neda. ty napises ze to zvladnes na 200m na 100kg prase (jasne, za vsech okolnosti??? nebo jen za nekterych?)
Sakra, my ale tady nemluvime o tom ze ty, nebo Figi nebo ja zvladnem slona do oka. Kolik myslivcu strili na 200m? a kolik z toho na prasata?
Kolik myslivcu netrefi prase na 100m, nebo jen postreli a to razi podstatne vykonejsi nez je 243win.
100 kg prase zvládnu na 200 metrů pouze za okolností dobrého zamíření,což je v případě,když je sníh a nebo hodně dobrej měsíc,ale je jasné,že tuhle ráži nemůže mít někdo,kdo není schopen dobře střílet a ještě k tomu nemá vhodné střelivo.
Víš o co jde, většina našich myslivců používa SaB a tam je ten větší průměr střely asi potřeba.
Já lovím Jelení,srnčí,prasata,muflony,škodnou a jsem spokojen a kdyby mi přišel 200 kg kňour, na kterého bych měl povolení,tak ho řiznu taky a vím,že do sto metrů bude ležet.
Tohle je dohadování úplně o ničem.