Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli můžu koupit kulovnici v 18 letech, mám zbrojní průkaz skupiny B,C.
Jedni mi tvrdí, že ano, jiní, že až ve 21 letech. Jak to teda je? Děkuju
Nákup kulovnice v 18 letech?
Re: Nákup kulovnice v 18 letech?
Tak pokud jseš držitelem zbrojního průkazu sk. C, coš píšeš, že jo, tak můžeš. 
Marlin XS 7 243 win, cz 550 lux 8x57JS, ZP 45 16/65, ZP 149 12/70
Od 21 jsou až zbraně jiný kategorie.. Např sběratelský nebo k ochranně života.. Na Céčko si můžeš pořídit v klidu kulovnici už teď..
Ach jo...a pak máme působit na veřejnost jako odborníci
Ani jedna odověd není korektní a jak může někdo splnit Zkoušku odborné způsobilosti na ZP a pak se na tohle ptát....
Lovu, lesu...
Ani jedna odověd není korektní a jak může někdo splnit Zkoušku odborné způsobilosti na ZP a pak se na tohle ptát....
Lovu, lesu...
.22, .243., 7x57, 8x57IS, 9mm, 16/70, 12/76
Je teda ostuda, že jsi udělal zbroják a lovecký lístek a máš v tom přesto takový hokej ... zjednodušeně -pokud máš ZP sk.C tak si můžeš koupit jakoukoli loveckou zbraň a pokud ti příště nebude něco jasné tak si prolistuj zákon anebo se zajdi zeptat na PČR ale neptej se v hospodě, kde ti jedni tvrdí to a druzí ono a všichni jsou to velcí odborníci.Kaba píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli můžu koupit kulovnici v 18 letech, mám zbrojní průkaz skupiny B,C.
Jedni mi tvrdí, že ano, jiní, že až ve 21 letech. Jak to teda je? Děkuju
ZKK600, ZG47, Savage 99, Mannlicher6,5x55SE, Mannlicher308Win, MannlicherM95, troják Fuckert, KB Holek Brno, koza Holek, Stevens,KB Tikka, Petřík, Husqvarna, Marochi, Voere, CZ75PD, CZ 75RAMI, karabina TIRMAX, ...
dvě Borderteriérky
dvě Borderteriérky