Chtěl jsem se zeptat jak to bylo s tím že do nich dávaly motory z AVIE.
Tak by mě zajímalo jesli to je pravda nebo ne .
Jinak můj názor na toto auto je dobrý A CHLANĚ TO MĚLO SILNĚJŠÍ MOTOR NĚŽ RUSKÝ ORIGINÁL .

Příspěvek od Nyctereutes »
Emču mám, ale neprznila bych ji motorem z Avie. Pokud ji máš na klasických číslech, tak bys musel udělat přestavbu a pokud na veteránech, tak vždycky před testací přehodit zpátky motor originál. Zažila jsem to jednou a je to děs - jak zvuk (to je to nejmenší), tak výkon - je to hodně líné. Do 240 začali dávat Andorie, to byl dobrý nápad (já mám ještě klasiku rumuna - benzín). Jinak nemůžeš srovnávat spoďáka 3 rychlostního Gaze s horním 4 rychlostním Arem. Ara se vejdou do 2.495 ccm. Také je na tom podobně UAZ - také super vozítko - malá nevýhoda = malý rejd...standa117 píše:Aro M461 "rumunskej Gazík" .
Jinak můj názor na toto auto je dobrý A CHLANĚ TO MĚLO SILNĚJŠÍ MOTOR NĚŽ RUSKÝ ORIGINÁL .![]()
Nyctereutes píše:Emču mám, ale neprznila bych ji motorem z Avie. Pokud ji máš na klasických číslech, tak bys musel udělat přestavbu a pokud na veteránech, tak vždycky před testací přehodit zpátky motor originál. Zažila jsem to jednou a je to děs - jak zvuk (to je to nejmenší), tak výkon - je to hodně líné. Do 240 začali dávat Andorie, to byl dobrý nápad (já mám ještě klasiku rumuna - benzín). Jinak nemůžeš srovnávat spoďáka 3 rychlostního Gaze s horním 4 rychlostním Arem. Ara se vejdou do 2.495 ccm. Také je na tom podobně UAZ - také super vozítko - malá nevýhoda = malý rejd...standa117 píše:Aro M461 "rumunskej Gazík" .
Jinak můj názor na toto auto je dobrý A CHLANĚ TO MĚLO SILNĚJŠÍ MOTOR NĚŽ RUSKÝ ORIGINÁL .![]()
Zpět na „Offroad aneb čím do revíru?“