HN: Lidovci propagují dalekohledy

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
Odpovědět
Andy
Administrátor

HN: Lidovci propagují dalekohledy

Příspěvek od Andy »

HN.IHNED.CZ 15. 4. 2010 00:00 (aktualizováno: 15. 4. 2010 08:17)

Volby 2010

Lidovci propagují dalekohledy

KDU-ČSL propaguje optiku firmy Meopta. Strana platí inzeráty v časopise Myslivost, které slibují slevu na puškohledy.
reklama
Související
"Nebudeme přijímat zákony o délce pušek"ODS rozehrála kampaň esem, nabízí alternativní způsoby zaměstnáváníČSSD startuje předvolební kampaň na ledě. Paroubek chce rozhodovat o sportuTagy
KDU-ČSL, kampaňLidovci vstoupili do zcela nové sféry politického marketingu. Jako první strana v Česku dělají v rámci předvolební kampaně reklamu nějaké firmě. Potenciální voliče, především mezi myslivci, se rozhodli oslovit přímou propagací zboží firmy Meopta. Jak upozorňují na svém webu, mohou zájemci v dubnovém čísle časopisu Myslivost najít kupon s titulkem: "KDU-ČSL míří správným směrem." Výměnou za něj dostanou 25procentní slevu na puškohledy a dalekohledy přerovské firmy.

Předseda lidovců Cyril Svoboda odmítá, že by jeho strana dělala reklamu výrobci optických zařízení. "Je to naopak, oni propagují nás," řekl včera HN. Za akcí prý stojí osobní iniciativa majitele Meopty Paula Rausnitze, příznivce KDU-ČSL.

Za inzertní plochu v Myslivosti, na které je výrobek Meopty, ovšem platí KDU-ČSL. Jediný zřejmý přínos, jejž lidovci z akce mají, je logo strany na inzerátech. "To je veškerá naše výhoda, nic víc v tom není," tvrdil volební manažer křesťanských demokratů Tomáš Podivínský.

Zdroj
http://hn.ihned.cz/c1-42553550-lidovci- ... alekohledy
TIKKA T3 Varmint Stainless 308WIN, Leupold VX3 4,5-14x50 long range ill fine duplex
TIKKA T3x TAC 300WM, EAGLE TSV 14:02/75 640
ZKM452 22LR, PARD 008
IZ27M 12x76
dalas
Administrátor

Re: HN: Lidovci propagují dalekohledy

Příspěvek od dalas »

Smutné, když to otočím, tak jsem již KDU zasponzoroval tím, že jsem koupil evidentně předraženou Meoptu. :evil: Jen si nejsem jist zda to bude stačit. :lol: Bóže můj, co si ti politici o nás myslí. Na druhé straně, k ničemu to nezavazuje.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
Toma
Zkušený diskutér

Re: HN: Lidovci propagují dalekohledy

Příspěvek od Toma »

Já jsem byl rozhodnut toho nového Meostara vzít,vyšel by na 16tis.a nějaké drobné s tím,že bych volil komunisty (cha cha).Nakonec mám Doctera.
Lovec zabíjí jednou ranou.
Odpovědět