První ulovený kus byl srnec 1.věk na 120m-v ohni,výstřel lopatkou.Bez podlitin,pouze ten výstřel byl asi 8cm .Ovšem už účinky na další 3srnce byly odost horší.Srnec 2.věk.15kg na 180m v ohni,přes přední běh,zásah srdce,ale podlité celé plecko.Srnec 3.věk.13kg na 130m,zásah zadní komory odběhl asi 100m tentokrát podlitina jak kráva na vstřelu a o něco menší na výstřelu.A na konec srnec 2.věk.sanitární odlov,přestřelený přední běh,ale zhojený,váha 15kg na 260m,zásah předního běhu s průstřelem srdce,odběhl asi 40m.Nevím jak to dokázal,když jeden běh přestřelený a druhý staře přestřelený na který téměř nedošlapoval.Opět podlitiny.Kvůli podlitinám,které mě absolutně nebaví odstranovat při bourání kusu jsem zkusil přejít na Winchester ST130gr,nastřelení opět v pohodě.Srnče 4.5kg na 200m v ohni,zadní komora,větší výstřel,bez podlitin.Srna 11kg na 120m v ohni,zásah plic,bez podlitin,výstřel asi 3cm.
Váhy jsou vyvržených kusů s hlavou a běhy.Zatím se mi jeví dobře střelivo Winchester ST 130gr.Většinu účinků střel různých výrobců (PMC,Norma,Federal)mám nafoceny,doufám,že jak nastanou dlouhé zimní večery se mi podaří dodat i fotky.