Akorát jedna věc tam letos byla na facku přes celou hubu.
Slevový kupon z časopisu Myslivost prej platí jenom když se návštěvník nechá připojistit u Halali.
Tak to jsem se teda rozpálil doběla, ale nakonec jsem to ukecal
4 Laser: Tak to ses asi nechal nachytat na nějaký obchodnický trik, my tam byli v úterý jak psáno viz výše a nikdo po nás nic nechtěl. Prostě jsme předložili kupon z Myslivosti, dostali slevu a šli dovnitř.
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Natura Viva 2010:
Zapomněl jsem jak jsem si loni říkal, že do Lysé už nepojedu. Uvědomil jsem si to už po 10 minutách strávených na výstavišti.
Samotá výstava je zřejmě pořád stejná, jen se asi změnil můj přístup. A to si živě pamatuji, jak jsem byl poprvé (asi před 5léty) unešený.
Byl jsem tam včera. Mnoho se toho nezměnilo, pouze to, že se Zbrojovka už neobtěžuje tam vystavovat. Zajímavý stánek měli Petr Joo, Zbrojovka Holice, mistř nožíř p. Pajl, polští výrobci kožených potřeb pro myslivost. Ostatní si zachovali svou úroveň z minulých výstav. Co dodat. Chtělo by to změnu.
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
No a proto tam nepojedu. Přes celou republiku a to samé. Ale pravda je že i to bych zkousl, ale když si představím tu tlačenici...... . Chtělo by to dát na větší výstaviště, ale to asi neprojde protože Lysá je jen jedna. A kluci z ČMMJ (vedení) to mají blízko.
Chystám se zítra s manželkou. Myslíte chlapi, že má cenu tam jet? Když to tak čtu... Prý jsou poslední den značné slevy, tak nevím... Potřebuju zimní hubertus, klobouk, kalhoty a nějaké brokové střelivo..... Má cenu tam takhle poslední den vyrazit? Taky to mám asi 100 km, tak abych nejel zbytečně a nebylo to přebrané a nic nesehnal......
dnes jsem tam byl nakupovat hadry baner tam měl docela slušný akce koupil jsem dvě mikiny za 600 a tři košile měly asi za 900 a u tonaku jsem si udělal radost klobouk kterej u nás měl za dva táci tam měly za čtrnáct stovek takhle tam jezdím každý rok v sobotu nebo v neděly to je jediný co mě tam zajímá jinak to tam je na budku lidí jak naj.....