Tak mi to nedalo a šel jsem to znovu vyzkoušet. Pásmem naměřeno 50m, úplné bezvětří. Jen sluníčko přesně nad terčem. když jsem do?el na střelnici, vzpomněl jsem si, že jsem v sobotu po čištění stříkl do hlavně trochu balistolu a už nevytřel. Dal jsem první ránu, viz terč N1. Pak ještě další dvě do jednoho terče. Přesně tak jak jste říkali. Byl jsem mile překvapen.

Jen tu první ránu připisuji studené hlavni a tomu oleji. Pak jsem nechal hlaveň úplně zchladnout cca 20 minut a dal tři rány do nového terče. První rána tři cm nahoru a kousek do leva. Druhá rána, podle mě v pořádku, a třetí moje chyba. Věděl jsem to už když jsem mačkal. Pak dalších dvacet minut pauza a nový terč. První rána zhruba 2cm nahoru a trochu do leva, druhá bdobně jako u terče č.2, a třetí byla opět moje chyba. I když jsem to měl opět v těch pytlících, trochu se mi ty třetí rány posunuly. Teď jsem se svým nastřelením docela spokojený. Myslím, že flinta chodí dobře a pokut to nejde přesně, je to má chyba. Co si myslíte vy? Je to lepší? Taky by mě zajímaly, ty první rány. většinou člověk střílí první ranou. Mám to nechat tak, nebo s tím ještě něco udělat?
http://album.volny.cz/dominicek42/brows ... wse_page=0