Vábničky Devana
Vábničky
Tak jsme si na Natura Viva pořídili kompletní sadu Turvab od pana Hrdličky, zatím jsme vyzkoušeli jen my?kovačku a zaječí vře?tidlo a myslím, že je to dobré. liška nám sice nepřišla, ale na "zajíce" nad námi zakrou?il výr a po druhém zavře?tění po několika minutách přiletěl znovu a sedl na louku (tak 150m..) takže je vidět, že to funguje   (ale zatím jen na to, co nestřílíme..
  (ale zatím jen na to, co nestřílíme..   

Teď jsme si ještě objednali od Devany CD a vábničky srnčí sadu, lišku/lišáka ?těkání, králíka a lasičku, takže trénuju a už se tě?ím, až vyzkouším tu lasičku 

Taky máme to chrochtadlo, ale zatím úspěch nepřineslo - když jsme ho měli na posedu, tak černá nepřišla a když ji přítel včera slyšel lámat v řepce, tak milá vábnička odpočívala v autě..

Teď jsme si ještě objednali od Devany CD a vábničky srnčí sadu, lišku/lišáka ?těkání, králíka a lasičku, takže trénuju a už se tě?ím, až vyzkouším tu lasičku

Taky máme to chrochtadlo, ale zatím úspěch nepřineslo - když jsme ho měli na posedu, tak černá nepřišla a když ji přítel včera slyšel lámat v řepce, tak milá vábnička odpočívala v autě..

"Když nechceš pomoci, alespoň neubližuj..."
ZKK 601 308Win (Meopta Artemis 3-12x56 RD)
ČZ UB 7x57R/16 (Pentaflex Cazorla 2,5-10x50 PI)
						ZKK 601 308Win (Meopta Artemis 3-12x56 RD)
ČZ UB 7x57R/16 (Pentaflex Cazorla 2,5-10x50 PI)
nazdar nemáte někdo zkušenost s těmito vábničkami http://www.vabnicky.cz/zbozi/vabnicky/z ... ata:0::6:1:/

Ahoj Leone, já vlastním vábničku která je na tebou uváděných stránkách pojmenovaná jeko tře?ňovka. Mám ji 2 roky a nemůžu si absolutně stěžovat. Loni byla velmi dobrá říje a povedlo se mi s ní přivábit i 4-5 srnců za večer a to v různém stáří.Reagovali na ni i starší srnci, což se mi s jinými vábničkami předtím nikdy nepovedlo, na ty mi reagovali jen mladí srnci. Dával jsem za ní tenkrát asi 350 Kč, ale jak říkám-stojí to za to.

Re: Vábničky Devana
Zdravim vabničky od devany muzu jenom doporučit! mam liščí soupravu a funguje perfektne uz jsem krome zvuku lasicky přivabil lišku na vsechny,jooo ulovit se mi uz každá nepovedla:) člověk musi bejt pořad ve strehu liška se vždycky objeví jako duch, i sova mi sedla na kraj kazatelny:)

- 
				preparator
- Častý návštěvník
AHOJ V JAKOU DENÍ DOBU JSTE MĚLI USPĚCHY LIŠKU PRIVÁBIT?

ahoj. nemáte nekdo cd vábení od Devana? mám jiné cd, ale toto ne. šlo by se domluvit o půjčení, výměnu či jínou možnost...prosím odpovědi do SZ.díky

v nazvu je ...." a jak mu co funguje". Tak mi funguje vabnicka od Devany skoleni lisky, lisaka. Poprve v zivote jsem si vzal na lisku brokovnici.... a naposledy. Muj milacek 243 win. je prodany a na druheho cekam tak proto brok. Liska vysla po 5 minutach po vabeni. Po tme na snehu se zdala blizko. Obchazela me az za vitr tak jsem vic nemohl cekat. Naboje 12/70 3,7 a 4,0 rotweill a nic. Liska si chvili sedla takze se strilelo dobre, broky ve snehu jsem nasel presne i v miste kde sedela ale jak jsem to potom krokoval bylo to tak 50 metru. Podruhe jsem privabil, ale asi o me vedela ukazala se mezi stromy a nez jsem dal flintu do ramena byla fuc. Takze skoleni lisky funguje.

Blaser R8 8x57 JS, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S,  ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
to lörinc: tak tos mě potěšil, objednal jsem si kompletní liščí soupravu ve dřevě i s CD, tak doufám, že se také nějaký úspěch dostaví.  Nedávno jsem dostal od tchána jakési historické zaječí vřeštidlo (trychtýř), bohužel se mi podařilo ho nešťastně rozdělit na prvočástice a po opětovné montáži si myslím, že ten zvuk už není to pravé a nedaří se mi nastavit jazýček tak aby to bylo ono. Proto teď netrpělivě čekám na Devanu, abych to ozkoušel. A každý další pochvalný přízpěvek mě utvrzuje, že jsem snad vybral dobře.  

KB CZUB  584   12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
						IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
Lišky sem vabil v zime i v létě a vetšinou na zaječí vřeštidlo a mužu říct že to funguje i mimo dobu nouze ale v létě přijdou většinou liščata. Ale na vřeštidlo nevabim na vřeštidlo tkzv. na videnou ne blíž než na 200 metru. Když je bezvětří tak se da navabit do 100-150metru na myškovačku.

byl jsem velice prekvapen  v uterý  večer jsem objednal u devany  dvě vábničky a v pátek odpoledne jsem měl lísteček od balíčku ve schránce.......bohužel pošta už měla zavřeno ,takže jsem napnutej celej víkend.devana ----pružnost veliká!!!!
nemáte někdo to jejich cd??

nemáte někdo to jejich cd??
Základní CD posílají s každou vábničkou. A ode mne ho máš slíbené.

to figi: Myslím, že se mýlíš. Já jsem si musel CD objednat a zaplatit, žádnej bonus se nekonal.

KB CZUB  584   12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
						IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně