...za rok, těch "veverek", potkám v lese a na polích docela hodně. Ale že by mi takhle seděla kousek od posedu?! až budu s flintou a budu hospodář a nebo myslivecká stráž a bude opět víc než těch dvěstě metrů a bude............. Tak to už tam ale zase nebude ona a s ní zmízí určitě i spousta zajíčků atd.! když mám sebou svýho jezevce, tak ji aspoň prožene.
K tomu fo»áku. když jsem se rozhodoval co koupit, vyšel v loni na podzim článek v myslivosti o fotoaparátech. Tak jsem pročetl to i to co se dalo sehnat na netu a koupil. Je to Panasonic FZ-50. Jsem s ním spokojenej. Fotky dělá super, jen musí být pěkný počásí.(světlo) Koupil jsem si i předsádku, která ten 12x optický zoom ještě 1,7x znásobí. Pak se mi povede i taková fotka té "veverky". Jinak toho moc nafoceneho nemám. Nějaké srnčí, ale bylo to v pohybu.Teď nemám moc času. Narodil se mi před dvěma týdny druhý prcek tak se v noci moc nevyspím. A přes den to nějak nejde. Teď se ještě učím na zkoušky.(lovecký lístek). A snažím se připravit pejska na jarní zkoušky.