To. nimrod nimrod
člověče to je nádhernej kulobrok
Ta pažba s muflonem a rytina to je prostě paráda to si musim někde nechat udělat až budu mít flintu protože do tý naší muflonářský oblasti to bude nádhera
moc moc moc se mi líbí a závidim fakt paráda
Jo "zetko" je fakt naše klasika , kde máš puškohled?
Taky jsem ji měl, neseděla mi ovšem pažba - hlavně pistolová rukoje? se mi špatně držela.
Jinak, jsou to fakt moc hezké flinty...
Naposledy upravil(a) nimrod nimrod dne stř 07.2.2007, 16:05, celkem upraveno 1 x.
Toto je moje brokovnice. Je to klasické IZ v 12/70. Jedno spouš», výměnné choke, Cr hlavně. Sice nic moc, ale jako pracovní flintička skvělá a super mi sedí:
No a teď je tu má novinka! Mám ji doma jen chvilku. ještě ji musím jít zkusit na střelnici. Jedná so BO 98 v natláčkovém provedení. A teď to příjde. Je to v mnou velice tou?ené 9,3x62!! No mrkněte na to.
To "brno" vypadá zajímavě .
Teď už to bude chtít jen trénink do terče na střelnici, zvyknout si na flintu, spouš» a konkrétní laboraci patron při předsazování, pak by to mohlo fungovat!
jj Taky se na to velice tě?ím. Jen zjistit jak to střílí, jak se s tím má či nemá mířit a jak se to chová. No a pak už to jen vzít na vycházku a třebas to i vyzkouším v praxi Nu uvidíme, ale velice se mi to líbí. Sedne mi to do ruky. Sice je to jen BO 98, ale je to stará klasika a v tomto provedení to hned tak někdo nemá, obvzlá?tě v této ráži
Optika nevim,ale myslim,ze tyhlety skladany montaze nejsou moc dobry..na muj vkus moc sroubku a uz na trech flintach co jsem mel v ruce delaly binec...
Vím,ze je to Cz..Jen s ní nemam dobre zkusenosti..Za stejny penize se da poridit o moooc lepsi jednodilna ocelova montaz.. Vcetne volby prumeru krouzku..