Krmení/vnadění černé zvěře

Vše o lovectví a myslivosti u nás (něco jako poradna)
Odpovědět
Tommy
Zkušený diskutér

Re: Krmení/vnadění černé zvěře

Příspěvek od Tommy »

Puškvorec:
Jak často tam sedíš?
Mr. Fox
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mr. Fox »

Hale možná mám dlouhý vedení nebo sem si toho dřív nevšim... ale ted jak chodim po lese tak prasa buchtujou hodně pod dubama to je jasný tam sou žaludy.... ale ted sem chodil po lese a koukam borovice a uprostřed břízi a pod nima totálně přerytý... a o kus dál zase jenom pod břízame nikde jinde pod boroviceme nic jen pod břízama... čim to je?? to tam je nějakej spejšl brouk?? kořínky?? nebo čim to je?? nepříde mi to jako náhoda...
Puškvorec
Nový návštěvník

Příspěvek od Puškvorec »

Tommy:od ty doby co tam krmim sem seděl tak třikrat a to jenom na blind kdyby náhodou. Ale asi sem nad tim místem moc brzo lamal hůl ted tam byli prasata ve středu a v sobotu ale nedostal sem se na čekanou. Budu je fedrovat a počkám na sníh,hlásí že má brzo napadnout.
Tommy
Zkušený diskutér

Příspěvek od Tommy »

No vidíš, pravidelně jim nos dobroty a určitě se ti to vyplatí. U nás teď dobře berou suché pečivo. :)
Zdenek41
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek41 »

Mr. Fox snad nechceš sušit spešl ploskořbetku nebo mnišku? :wink: Když jsme u toho,kdo zkoušel kořen kmínu?Myslím,že se mi podařilo po tech skoro 30letech vyvinout absolutní trhák.Zatím tajím jak Becher :D
Naposledy upravil(a) Zdenek41 dne pon 22.11.2010, 19:27, celkem upraveno 1 x.
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

Zdenek41 píše:Mr. Fox snad nechceš sušit spešl ploskořbetku nebo mnišku? :wink: Když jsme u toho,kdo skoušel kořen kmínu?Myslím,že se mi podařilo po tech skoro 30letech vyvinout absolutní trhák.Zatím tajím jak Becher :D
teda Zdeňku ty jsi tajemnější nežli hrad v karpatech :-) u rybářů je tajnůstkářství normální ale u tebe bych ho nečekal :-) :wink: ono kořen kmínu se poměrně obtížně shání :-)
Mr. Fox
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mr. Fox »

To Zdenek to sou brouci ne?? teda brouk a mura jestli se nepletu.... já jen že sem narazil nejvíc rozryty to v lese bylo pod břízama v borovim lese.... tam to bylo přerytý tak že by se tam dali sázet brambory... jakej kořen kmínu?? jak to funguje??? já už sem zoufalej nemůžu prasata vytáhnout z huštiny... zkoušel sem už vše magi, vařený brambory, jabka, kukuřici.. ted maám teda nejakou nalozenou a ta jeste kvasi.... ale prasata proste chodej porad jen okolo z hustiny ne a ne vylezt =( tedle tyden uz tam byli trikrat a pokazdy zustanou v doubkach ve stinu a zbiraj zaludy =(
Tomfi
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomfi »

Mr. Fox píše:To Zdenek to sou brouci ne?? teda brouk a mura jestli se nepletu.... já jen že sem narazil nejvíc rozryty to v lese bylo pod břízama v borovim lese.... tam to bylo přerytý tak že by se tam dali sázet brambory... jakej kořen kmínu?? jak to funguje??? já už sem zoufalej nemůžu prasata vytáhnout z huštiny... zkoušel sem už vše magi, vařený brambory, jabka, kukuřici.. ted maám teda nejakou nalozenou a ta jeste kvasi.... ale prasata proste chodej porad jen okolo z hustiny ne a ne vylezt =( tedle tyden uz tam byli trikrat a pokazdy zustanou v doubkach ve stinu a zbiraj zaludy =(
Počkej až bude bída
Zastava M70 8*57JS Meopta 2100RD 7*50,
Nikon Monarch 8,5*56 DCF
Machač 12/70,12/70
----
i v leči jsou naši kamarádi
RADEK
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RADEK »

To přijde na ně bída je potřeba mráz a sníh a pujdou do ted bylo jak na jaře tak snadno nejdou a zásoby mají ještě z kukuřic,ale sádla na nich už ubívá tak to přijde.
CZ 550 standart 30-06springfield,IZ 27 16/16,
Brakýř jezevčíkovitý
Mr. Fox
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mr. Fox »

já už se nemůžu dočkat... už sem tam měl bachnu ale ta měla tak 2 metraky... tak sem jen koukal.... ale stejnak kremeliště obešla.... takže teď zbývá jen čekat...
Zdenek41
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek41 »

No a co jít třeba za nima.Proč sedět na posedě?Já se zrovna chystám?
Mr. Fox
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mr. Fox »

nevim tam je k nim blbej přístup... jednou sem šel když tam už byli a neměl sem šanci =( je obejít a dostat se k nim je tam prostě nemožný =( tak raději než bych je zradil tak sedim a čekám jestli vylezou =(
Mr. Fox
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mr. Fox »

a tady dneska prší se sněhem takže nejdu nikam =( navíc je děsně zataženo =( což je logický když prší =D
Zdenek41
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek41 »

To je nejlepší praseší počasí a druhý den po uplnku. :wink:
Abr
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Abr »

Mr. Fox píše:nevim tam je k nim blbej přístup... jednou sem šel když tam už byli a neměl sem šanci =( je obejít a dostat se k nim je tam prostě nemožný =( tak raději než bych je zradil tak sedim a čekám jestli vylezou =(
Co si udělat prusek ve křoví, mam na takové věci ozkousenou macetu a jde to rychle. Mě ted berou nejraději stare bílé pečivo.
Odpovědět