Že by se styděla za to,kdy to dělala?To budou lednáčci.Alespon můj názor.Třeba je to knour.
 Že by se styděla za to,kdy to dělala?To budou lednáčci.Alespon můj názor.Třeba je to knour.  

Příspěvek od Tomáš Karel »
 ale jak je někdo se mnou a nezná ten pach tak nevyleze.
  ale jak je někdo se mnou a nezná ten pach tak nevyleze.Příspěvek od Tomáš Karel »

V jednom revíru venku jsem viděl postavené zemljanky se slámou,bachny tam chodily pravidelně metat.Jde o to jestly byly divoké a nebo z domácích chovů.
 V jednom revíru venku jsem viděl postavené zemljanky se slámou,bachny tam chodily pravidelně metat.Jde o to jestly byly divoké a nebo z domácích chovů.Příspěvek od Tomáš Karel »

Příspěvek od Tomáš Karel »

Včera na čekaný sem mohl lovit, ale nějak sem vyměkl bachna tak 60 kg a měla s sebou tak 10 kg selata nějak měto nedalo. tak sem je chvíli pozoroval a pak sem šel domů. Ta potvora jak kdyby to tušila a ani je neodvedla když mě slšela šramotit na posedu, jenom se došla podívat jestli opravdu jdu domů. Neuvěřitelné
  Včera na čekaný sem mohl lovit, ale nějak sem vyměkl bachna tak 60 kg a měla s sebou tak 10 kg selata nějak měto nedalo. tak sem je chvíli pozoroval a pak sem šel domů. Ta potvora jak kdyby to tušila a ani je neodvedla když mě slšela šramotit na posedu, jenom se došla podívat jestli opravdu jdu domů. Neuvěřitelné  

Zpět na „Lovy bezezbraní / fotografie živé zvěře“