Rybina
-
- Zkušený diskutér
Re: Rybina
Ručně je to na dvě nebo tři tvarová dlátka + okraj. Šupinku po šupince - vnější okraj, pak plochu šupiny + vyseknout špičku mezi předchozími dvěma 

Pufr
Zdravím, taková rybina se dělá jenom ručně.mám ji udělanou na staré odojetnici a dělal mi ji puškař Kříž Bedřich od Olomouce.John píše:Nazdar chlapci puškaři. Zajímalo by mě jak se dá udělat takováto rybina, jsetli ručně nebo strojově a kolik by to mohlo stát?[url]
Vypadá to velice pěkně, ale musí to být dobrá nimračka.Okraje ozdobil takovým popínavým listem . Platil jsem asi kolem 3000 kč i s povrchovou úpravou celé pažby. Poprve jsem si tu pušku ani nepoznal.Mám tady telefon. 608851329. Kosťa.
Ahoj už jsem odpovídal na Knif.cz tak to nebudu duplikovat ZDE...
Tato rybina vypadá mnohem efektněji než klasické linky ale samo sebou že je pracnější a musí se zaplatit...
Já jak ji dělám tak na ni musím mít náladu, neb jinak je to pro mě piplačka na cely den, ale jak se daří tak je za chvilku hotová.
Tato rybina vypadá mnohem efektněji než klasické linky ale samo sebou že je pracnější a musí se zaplatit...
Já jak ji dělám tak na ni musím mít náladu, neb jinak je to pro mě piplačka na cely den, ale jak se daří tak je za chvilku hotová.