. Pokud je to přímo neodpuzuje,tak přilákat je to v mém případě taky asi nedokáže.
  . Pokud je to přímo neodpuzuje,tak přilákat je to v mém případě taky asi nedokáže.
Příspěvek od potamotrygon »

. Pokud je to přímo neodpuzuje,tak přilákat je to v mém případě taky asi nedokáže. Snad jen to,že si tohle lákadlo někteří z vás koupili,ale zkušenosti skoro žádný. Prosím ty,co si ho koupili a vyzkoušeli aby podali info.  Díky....
    Snad jen to,že si tohle lákadlo někteří z vás koupili,ale zkušenosti skoro žádný. Prosím ty,co si ho koupili a vyzkoušeli aby podali info.  Díky.... 
 ... kamarád je láká na bukovej dehet ale je ze 2OOkm vzdálené honitby a prasta jdou bo bukovim dehtu jak slepice na flus.. kdyby to namazal na naměstí na strom tak tam zaručeně příjdou... a u nás namazal sem stromy a prasata se tam neukázali =(
... kamarád je láká na bukovej dehet ale je ze 2OOkm vzdálené honitby a prasta jdou bo bukovim dehtu jak slepice na flus.. kdyby to namazal na naměstí na strom tak tam zaručeně příjdou... a u nás namazal sem stromy a prasata se tam neukázali =( .... někdo mi řikal že mazal na strom povidla s rumem... pač prasata sou zvědavý a dou okouknout novej pach... ale všude je to ruzný.... nejosvedčenější je najít místo kde přecházej a kousek od přechodu krmit... pravidelně v malejch dávkách... naučej se tam chodit a pak choděj pořád aspon se podivat jestli tam jidlo porad je
.... někdo mi řikal že mazal na strom povidla s rumem... pač prasata sou zvědavý a dou okouknout novej pach... ale všude je to ruzný.... nejosvedčenější je najít místo kde přecházej a kousek od přechodu krmit... pravidelně v malejch dávkách... naučej se tam chodit a pak choděj pořád aspon se podivat jestli tam jidlo porad je Asi vědí proč.Jiné je to,když je prasat přetlak a uživnost zrovna malá,kalamitní stav a nikdo se do lesa nedostane.Pak obchází pravidelně.Pokud jsou dnes na vnadištích pytle pečiva atd,proč jít dál.Zakotlíkují v nejbližším houští a v klídku se za světla dojdou nažrat.A v noci chodí po lese a buchtujou.Proč lézt ven.Neni to zas tak jednoduché.Jak si někdo myslí.A že kolegovi chodí za dechtem?Tak se ho zeptej,kolik selat už viděl zavšivených.Většinou se chdí malovat na dehet silně napadená parazity.
 Asi vědí proč.Jiné je to,když je prasat přetlak a uživnost zrovna malá,kalamitní stav a nikdo se do lesa nedostane.Pak obchází pravidelně.Pokud jsou dnes na vnadištích pytle pečiva atd,proč jít dál.Zakotlíkují v nejbližším houští a v klídku se za světla dojdou nažrat.A v noci chodí po lese a buchtujou.Proč lézt ven.Neni to zas tak jednoduché.Jak si někdo myslí.A že kolegovi chodí za dechtem?Tak se ho zeptej,kolik selat už viděl zavšivených.Většinou se chdí malovat na dehet silně napadená parazity. Snad proto mě jejich lov tak fascinuje a baví... Když jsem se ptal na ten dehet,tak to bylo ze zvědavosti jestli to funguje,nebo je to další reklamní trik.  Mr. Fox  Já vím,že než je lákat na ruzný dehty na místa kde nejsou,tak je lepši si najít místo kde se rády zdržují samy od sebe a tam jim předložit něco,co mají rády.Ale i na místech které mají rady a párkrát tam do nich střelíš,tak si velmi rychle zapamatují a už je tak často navštěvovat nebudou a když,tak s velkou opatrností. Ale když to víš i ty,tak proč jim necháváš kvasit kukuřici atd..
   Snad proto mě jejich lov tak fascinuje a baví... Když jsem se ptal na ten dehet,tak to bylo ze zvědavosti jestli to funguje,nebo je to další reklamní trik.  Mr. Fox  Já vím,že než je lákat na ruzný dehty na místa kde nejsou,tak je lepši si najít místo kde se rády zdržují samy od sebe a tam jim předložit něco,co mají rády.Ale i na místech které mají rady a párkrát tam do nich střelíš,tak si velmi rychle zapamatují a už je tak často navštěvovat nebudou a když,tak s velkou opatrností. Ale když to víš i ty,tak proč jim necháváš kvasit kukuřici atd..  ?
 ?
 A s tím buk.dehtem plně souhlas-používal jsem ho a zároven u něj lovil.Pak se tomu místu začli vyhýbat. Začal jsem ho proto patlat ke kališti,které pravidelně navštěvovali.Nevím jestli si to spojili s tím,že jsem u toho lovil,ale začli se onomu kališti na dost dlouho vyhýbat.  Tenhle rok patří k těm,kdy je lov u vnadišt oproti lonsku podstatně jednodušší. A ja vzpomínám na lonský šoulačky v dubinách a těším se na další semenný rok. Loní to bylo narozdíl ad letošních skoro 100% čekaným  podstatně těžší,ale o to víc to bavilo
     A s tím buk.dehtem plně souhlas-používal jsem ho a zároven u něj lovil.Pak se tomu místu začli vyhýbat. Začal jsem ho proto patlat ke kališti,které pravidelně navštěvovali.Nevím jestli si to spojili s tím,že jsem u toho lovil,ale začli se onomu kališti na dost dlouho vyhýbat.  Tenhle rok patří k těm,kdy je lov u vnadišt oproti lonsku podstatně jednodušší. A ja vzpomínám na lonský šoulačky v dubinách a těším se na další semenný rok. Loní to bylo narozdíl ad letošních skoro 100% čekaným  podstatně těžší,ale o to víc to bavilo