mohli by jste mi prosim poradit, stanky na kterych se to doctu, nikde jsme to nenasli.
taky by me zajimalo jak je to s mistem lovu.. kdyz vim kde jsou hrivnaci - videl jsem je

zatim diky
jenom bych dodal že lovecký lístek pro cizince vydá okresní úřad na základě loveckého lístku žadatele po předložení pojištění to může zařídit i občan čr kterému pošle kopii svého loveckého lístku a na zbraň by měl stačit mezinárodní zbrojní průkazSteyer píše:Doba lovu hřivnáče je 01.08. - 31.10.
Lovit v ČR se smí pouze s platným loveckým lístkem, platným pojištěním pro výkon práva myslivosti - buď Halali nebo kterákoliv komerční pojišťovna. Dále je nutná povolenka k lovu, což je dokument opravňující k lovu definované zvěře v rámci definovaného revíru - honitby. Tuto povolenku může vystavit jen myslivecký hospodář toho konkrétního revíru, zpravidla po domluvě (třeba po odhlasování) členy buď toho MS nebo nájemců honitby. Dále je nutno mít vyřešeno držení a nošení lovecké zbraně na území ČR. To je záležitost PČR.
Pokud jsem něco zapoměl, tak mě opravte nebo doplňte.
Lesu, Lovu!
PS: pokud bych já chtěl lovit v zahraničí, tak bych byl taky rád, kdyby mi s tím někdo poradil. Komentáře typu kde kdo co dělá jinak než my - tzn. špatně jsou OT.