První lovecká kulovnice...
Re: První lovecká kulovnice...
tak to jsi měl hodně velký štěstí mě tam přinesli tři na pult a akorát u jedné se nesekal při rychlým přebití tak jsem si jí vzal

CZ 550 american 308win.
Já je samozřejmě zkoušel bez nábojů   

- 
				vhool
uz jsme sice OT tak jen opet upresnim,figi opet slovickaris a me uz to dost nudi ... on zver u nove bude slusne chodit i u cinskeho norrinca ovsem s nabojem v komoe uz ten zaver nemusi byt az tak uplne ready a na pulte nezjistis zaverove vule a staci se podivat na dilenske zpracovani predrazene CZ 550 pro cesky trh a na standart treba u toho nejlevnejsiho remingtnu  ...otazkou je co si predstavujes pod pojmem kvalitni chod zaveru...ja beru nejen zaver ale zbran jako celek a nerikam ze CZ 550 je spatna zbran ...sam jednu vlastnim ...jenze aby byla i kvalitni tak osm z deseti potrebuje z krabice na leceni k puskari  

a to myslíš že jsem měl na nádraží terč nebo co ?  

pokud má závěr takovou vůli že se při rychlým otevření a zavření seká a prodavač mi ještě radí že musím víc zatlačit tak to je nářez ale ta co jsem si vzal maká v pohodě nevím jestli to byla vrácenka ty dvě byli rok 09 a ta co mám je 07 jestli to číslo na hlavni a závěru je rok výroby
 pokud má závěr takovou vůli že se při rychlým otevření a zavření seká a prodavač mi ještě radí že musím víc zatlačit tak to je nářez ale ta co jsem si vzal maká v pohodě nevím jestli to byla vrácenka ty dvě byli rok 09 a ta co mám je 07 jestli to číslo na hlavni a závěru je rok výroby

pokud má závěr takovou vůli že se při rychlým otevření a zavření seká a prodavač mi ještě radí že musím víc zatlačit tak to je nářez ale ta co jsem si vzal maká v pohodě nevím jestli to byla vrácenka ty dvě byli rok 09 a ta co mám je 07 jestli to číslo na hlavni a závěru je rok výrobyCZ 550 american 308win.
Jen k tomu ladění nové 550 z krabice. Né osm z deseti musí k puškaři, ale deset z deseti musí kpuškaři, pokud chci zbraň ze které budu mit při používání radost. Vím o čem mluvím CZ 550 mám dvě a jsem spokojený, ALE obě jsou po vyndání z krabice upravené u puškaře. Když si kolikrát vemu flintu kolegy, která je nová a bez úprav puškaře, tak se divím, že s ní něco trefí. Já bych jí  vzteky rozmlátil o první habr. Myslím si, že vyladěná CZ 550 u dobrého puškaře bude dobře sloužit po celý život.

Opět pár zajímavých informací, ale jak řikám, už jsem rozhodnutej. Bude to Rem 770 v 308W a hotovo...   Jako první lovecká kulovnice, která má být jak pracovní tak lovecká, tak bude vyhovovat... A už mi nikdo nedávejte nic do hlavy
  Jako první lovecká kulovnice, která má být jak pracovní tak lovecká, tak bude vyhovovat... A už mi nikdo nedávejte nic do hlavy   

Jinak jsem pokukoval i po 700 VTR, ale jsem finančně omezenej (netvrdím, že jen finančně ), která mě velmi zaujala.
  ), která mě velmi zaujala.

Jako první lovecká kulovnice, která má být jak pracovní tak lovecká, tak bude vyhovovat... A už mi nikdo nedávejte nic do hlavy

Jinak jsem pokukoval i po 700 VTR, ale jsem finančně omezenej (netvrdím, že jen finančně
 ), která mě velmi zaujala.
  ), která mě velmi zaujala.- 
				vhool
to japamanek: ...rada 700 je zase uplne jinde ...je to jina liga nez 770   kazdopadne rem v razi 308W ma kratky zaver takze to bude chodit v poho,na to dam krk (Rem dela kratke a dlouhe zavery dle raze)
 kazdopadne rem v razi 308W ma kratky zaver takze to bude chodit v poho,na to dam krk (Rem dela kratke a dlouhe zavery dle raze)

kazdopadne rem v razi 308W ma kratky zaver takze to bude chodit v poho,na to dam krk (Rem dela kratke a dlouhe zavery dle raze)
 kazdopadne rem v razi 308W ma kratky zaver takze to bude chodit v poho,na to dam krk (Rem dela kratke a dlouhe zavery dle raze)- 
				vhool
to michal P.: ja na svou CZ 550 taky nedam dopustit...ale je prekopana od zakladu   

Takže CZ 550 raději nekupovat, pokud není po ruce výborný puškař.
Ale stejné diskuse jako je tato se vedou právě o R 700 na US fórech ...

To Vhool:
Mě to nikdy nepřišlo, že mám v něčem upravenou flintu, do té doby než jsem vzal do ruky flintu přímo z krabice, potom jsem si začal vážit toho, co mě můj puškař vozí a divit se, že je možné pustit na trh takový polotovar.

Mě to nikdy nepřišlo, že mám v něčem upravenou flintu, do té doby než jsem vzal do ruky flintu přímo z krabice, potom jsem si začal vážit toho, co mě můj puškař vozí a divit se, že je možné pustit na trh takový polotovar.

- 
				vhool
opomijis jednu dulezitou skutecnost: v usa je trosku vyssi standart "normalu" a tamni strelci nepochopi to ze zbran vyrobena v cz urcena pro trh v cz je kvalitativne jinde nez pro export stejne tak jako nasi strelci nepochopi ze zbrane pro usa jsou kvalitou na stejne urovni jako ty na export ... a pokud to srovnam s automobily tak to kvalitnejsi zustava tam a horsi jde do evropy.kazdopadne je zhovadilost srovnavat diskuze strelcu z usa s diskuzi strelcu v evrope,oba svetadily maji trosku jinou filosofii co se zbrani tyka ...to myslim vseobecne a k tomu by mohl rici vice kolega ktery tam zije a na forum sem casto prispivafigi píše:Takže CZ 550 raději nekupovat, pokud není po ruce výborný puškař.

Tak o tom vyšším standardu normálu silně pochybuji.  

- 
				vhool
pro ty pomalejsi mysleno tak, ze si tam nikdo kdo chce neco prodavat,nedovoli delat vyrobky a prodavat v tak sirokym spektru kvalityfigi píše:Tak o tom vyšším standardu normálu silně pochybuji.

Chlapi já nevím, že furt do sebe šijete..  stejně si každej hlídáte tu svou pravdu.. tak už to utněte..
  stejně si každej hlídáte tu svou pravdu.. tak už to utněte..  
   flintám zdar
  flintám zdar

flintám zdar
  flintám zdarRe: První lovecká kulovnice...
Souhlasím s názorem. Mám v USA 2 známé a o trhu je tam známo, že pokud uděláš šmejd, tak jsi v prdeli, protože za tebou stojí další řada výrobců, který se snažej uživit a tím pádem i prodávat něco lepšího.A pokud je známo, tak amíci jsou policejní stát, zbraň tam nosí každej první a ta zbrojovka by asi nefugovala kdyby vyráběla šmejdy...
Toť můj názor...

Toť můj názor...