Brno Super gulová kozlica

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
Mirob
Nový návštěvník

Brno Super gulová kozlica

Příspěvek od Mirob »

Dnes som bol v predajni Beretta v Brne a uvidel som tam nový gulobrok Brno Super (mam zaujem o gulovú kozlicu a podla slov predajcu sa výrabájú všetky kombinácie)..na otázku či to nieje komis mi predajca povedal že je to nová výroba niekoho kto odkúpil od krachujúcej Zbrojovky nedokončenú výrobu a diely a vzrába Brno super na novo...nevie niekto z vás ako to je a prípadne kto to je ten výrobca prípadne kvalita novovýroby???Ďakujem
Olaf
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Olaf »

může? nám říci, jaká je cena?
Mirob
Nový návštěvník

Příspěvek od Mirob »

Veď to....tam bol len gulobbrok za 37 tis...možno výrobca by mal lep?iu (údajne gula-gula je rovnaká cena)
Fery
Zkušený diskutér

Příspěvek od Fery »

Chtěl bych se zeptat zda zde někdo nemá zkušennosti s touto kulovou kozlicí? Nejlépe v ráži 9,3x74R. :wink:
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
jakub203
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub203 »

když ještě Brno fungovalo tak jsem měl možnost získat tuto kulovou kozlici s poměrně značnou slevou ale byl jsem z této koupě zrazován kvůli nenastřelitelnosti zbraně. Stejnou zkušenost s těmito zbraněmi má puškař Novotný.
Blaser R93 Profesional 9.3x62, Schmidt&Bender Zenith 2,5-10x56
KB Retter Gaildorf 7x57R/16 Zeiss Diavary 1,5-6x36
Merkel 40E 12/70

"ALEA IACTA EST..."
Antonín Čurda
Nový návštěvník

Re: Brno Super gulová kozlica

Příspěvek od Antonín Čurda »

chtěl bych se podelit o zkušenosti s kulovou kozlicí 9.3x74R,-9.3x74R brno super.V létě jsem si udelal radost a pořídil jsem jmenovanou zbraň. Flinta dostala noví brinýr a polituru na pažbu , obroušena strojová ritina takže baskule je hladká ,vznikla elegantní flinta zásluhou puškaře pana Satoriji z Třeboratic. Puškohled Meopta 6x42 sbodem montáž švenk era reknagel. Nastřelení proběhlo na střelnici Chloumek u Mělníka na 100 m. Soustřel z obou hlavní na 100m je 6cm ověřeno dvěma střelci samazřejmě z nastřelovací stolice, takže nevznikl nejmenší problém . Znám další dvě flinty u kterých je to stejné a problém žádný ,chce to kvalitní montáž a optiku protože ráže je to dost výkonná. Střelba docela v pohodě flinta váží 4.30kg a já nejsem žádnej drobek takže tady taky nevznikl sebemenší problém . Zatím jsem střelil 6 kusu srnčího a vždy do 10m od nástřelu zveřina nepodbarvena výstřel 2cm ,střela se nestačí na srnčím rozložit,barvy dostatek.Náboj SB . Jak se podaří střelit těžší zvěř černou nebo jelení zvěř rád se o zkušenosti na foru podělím. Brno super si určitě zaslouží pozornost i když už se nevyrábí,a určitě zatím u nás nic lepšího nikdo nevrobyl a myslím že ani nevyrobí.
jarik
Nový návštěvník

Příspěvek od jarik »

Soustřel u zbraně Brno Super kulová kozlice v ráži 9,3 x 74R. Vlatním tuto zbraň v komletu kulobroková, kulová a broková kozlice. Mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. Soustřel kulobroku vynikající. Jednotná střela Breneke přes puškohled, téměř díra do díry s kulovou hlavní. Soustřel kulové kozlice do 5 cm. Zpracování vynikající. O nesetřelitelnosti hlavní jsem neslyšel.
george.barley
Častý návštěvník

Příspěvek od george.barley »

Mam take KK Super Brno v 9,3x74 k naproste spokojenosti,koupil jsem ji z druhe ruky,na zaklade doporuceni puskare, bez puskohledu ve velmi peknem stavu.Dal jsem na to Swarovski PVI 1-4x.Nastreleno v naprostem poradku,soustrel 5cm.Taktez jsem nikdy o problemech se soustrelem neslysel.Mam kamarada ktery ji ma o cca 10let dele,jednu z prvnich, taky bez problemu.
Odpovědět