K98 - zbrojovka Holice
K98 - zbrojovka Holice
Dobry den pánové, máte někdo zkušenost s těmito kulovnicemi?? Cenově jsou na velmi příjemné úrovni, ale co kvalitou??
CZ 550 Lux -.270 Win - Meopta 2100 3-12x50
Re: K98 - zbrojovka Holice
ja na ně žádnou chválu neslyšel
A) pořad je to předělavka stareho mausra
B) nedávaji přične kliny do pažeb u výkonějších ráží (ty tam nejsou posledních sto let na okrasu ale proto aby se neroztrhla pažba ) a tim se dostáváme k me jedine zkušenosti s tímto výrobkem a to je když jsem viděl na dvě pulky rozštiplou pažbu (po cca 20 výstřelech... zase se ceni že ji v holicich vyměnili bez kecu asi už o tom ví své
:D ,ale majitel z toho vystřelil už jen jednou a to s opřením o strom:D:D od te doby se ji snaží zbavit...
C)spoušťovy mechanismus by taky svesl poladěni (celkově bych zpracování řadil k horšímu)
D) pan Pingl
A) pořad je to předělavka stareho mausra
B) nedávaji přične kliny do pažeb u výkonějších ráží (ty tam nejsou posledních sto let na okrasu ale proto aby se neroztrhla pažba ) a tim se dostáváme k me jedine zkušenosti s tímto výrobkem a to je když jsem viděl na dvě pulky rozštiplou pažbu (po cca 20 výstřelech... zase se ceni že ji v holicich vyměnili bez kecu asi už o tom ví své

C)spoušťovy mechanismus by taky svesl poladěni (celkově bych zpracování řadil k horšímu)
D) pan Pingl
A hlavně..........za ty peníze koupíš 2-3 roky starou CZ 550. Dostaneš funkční, spolehlivou zbraň, do které má Brno 98 a K98 daleko.
Kdo netermí s námi, termí proti nám
K98 - zbrojovka Holice
Za ty prachy pri trose stesti sezenes i neco lepsiho nez CZ550 s jejich zemedelskyma vulema....
Sportovní střelba, myslivost, motorky.
sw_fox - a co třeba ?
- ridgeback
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
K98 jsem v ruce neměl, ale Brno 98 je za rozumné peníze velice dobrá zbraň.
Remington varmint 5R LH 308Win, Meostar R2 2-12x50, dvojka 16/70, Labrador, Forester
Nedávno jsem viděl tikku v 30-06 a Browning BAR v 7mm Rem. Mag. (ten jsem neodolal a koupil
)

Sportovní střelba, myslivost, motorky.